Blog

Er du klar for oppstigning til 5D?

video norsk Sep 01, 2022
 

Er du klar til å ta et viktig steg videre på sjelens reise? Har du kjent på endringer i energien i og rundt deg, og som trigger gamle 3D mønstre og lavfrekvente energier?

Symptomer på oppstigning er nå noe som mange av oss opplever. Løsriving fra gamle trossystmer tvinges fram, og gjør at mange ikke lenger føler de har et valg enn å overgi seg til høyere energier. De sterke vindene som sveiper over Moder Jord, vekker mennesket fra søvnen og sjelen stemme er sterkere enn noen gang! Det fører til at mange velger å endre retning i livet, ta tak i fysiske, mentale og emosjonelle utfordringer for å frigjøre sjelens ressurser og ta tilbake eierskap over eget liv. 

Det er på tide å våkne opp til den store meningen med livet og hvorfor du idag har valgt å reise til Moder Jord. Hvorfor er du her på jorden? Hva er det du er her for å bidra med? Hvilke egenskaper er det som nå ønsker å se dagens lys?

Alle mennesker blir stilt ovenfor et valg, å gå i lyset eller mørket? Velge kjærlighet eller frykt? Man ville tro at det var et enkelt valg, men det er mange som fremdeles søker tilfredstillelse gjennom å dekke ego behov, og velger derfor å gå i søvne, men det er ikke deg! Hvis du har lest så langt, da er det noe i deg som erkjenner det som formidles og som er klar til å frigjøre sjelen gjennom å aktivere 5D bevissthet. 

 

Neste workshop på Lysveien Online Program skal vi jobbe innenfor Frekvens 4, som er kjent som reisen fra 4D til 5D. Vi skal se nærmere på:

  • hvordan oppstigning til 5D bevissthet vil endre livet og verden rundt oss,
  • hvordan du kan åpne opp for 5D kraft,
  • hvilke verktøy som kan hjelpe deg med oppstigningen,

slik at du kan ta steget inn i det som kalles The Golden Age.

Hvis du ønsker deg et felleskap som støtter deg på reisen, hvor du har tilgang til en skattekiste med verktøy tilpasset 4D bevissthet og som møtes sjel til sjel hver måned, da anbefaler jeg deg å ta en titt på Lysveien Online Program.

Alle sjeler har fritt valg, og alt skjer for en grunn. Dette er en skremmende tanke for alle som innehar en 3D bevissthet, og vil automatisk gå i forsvar, men når du har våknet til sjelens kraft, tillater den å vise vei gjennom aksept av den autentiske deg, da endres perspektivet og livet endrer retning. Husk at det du  fokuserer på for du mer av, så velg kjærligheten i alt du gjøre, påtar deg eller opplever.

Vel hjem!

 

Mandag, 05. september 2022, kl. 19:00 - 2030.


Bli medlem av Lysveien Online Program ved å klikke her. Vi har medlemmer som har deltatt fra starten i 2012. Du står fritt til å velge hvor lenge du vil være medlem og kan selv kansellere medlemskapet i medlemsportalen.

Close