Blog

Styrer karma livet ditt?

norsk video norsk Oct 18, 2021
 

Hva er det du ikke ser, som når du blir bevisst vil transformere livet? Hvilke usynlige rammer holder deg fanget og hindrer deg i å leve ut sjelens kall?

Karma er ingen spøk! Mennesket derimot, har lett for å avvise det som ikke kan forklares, og kommer derfor aldri til bunns i det som stopper drømmen. Det er lett å avvise ubehagelige situasjoner fordi man mangler tillit til seg selv og egen styrke, men når du trår utenfor komfortsonen, da styrker du tilliten til egen kraft. 

 

Karma holder tilbake kraften. Det er lett å glemme at man er sjel som har en menneskelig erfaring, og selvom vitenskapen idag har kommet langt i å dokumentere hva som gir liv til mennesket, tviler mange på egen kraft. Aksept av sjelen åpner opp et magisk univers, en utømmelig kilde av kraft, som blir til liv gjennom tankens kraft. 

 

Frigjør karma å styrk energien. Sjelen velger hvor mye kraft den trenger for å mestre livsoppgaven og frigjøre karma, men så fort sjelen kobler seg på fosteret i mors mage, blir den påvirket av ekstern energi og sakte men sikkert påtar sjelen ny form. I voksen alder jobber mennesket med å frigjøre energien, for å finne tilbake til den naturlige rytmen. Livserfaring gir innsikt og innblikk i eget liv, og man kan igjen se konturen av den autentiske jeg, men hva stopper mennesket i å være fri? Svaret er karma, og når du frigjør deg fra karma, da vil tilgangen til kraften styrke livet. 

 

Hvordan styrer karma livet ditt? Karma er lett synlig for den lydhøre og klarsynte, og er en naturlig del av livet for de fleste mennesker på jorden. Det er en rød tråd i livet, som du fortsetter å spinne hver gang du møter deler av deg selv, forankret tilbake i tid. Bevisstgjøring av karma er et viktig steg i å ta tilbake kraften og åpne opp for Frekvens 3.

 

Neste workshop på Lysveien vil Frigjør Karma & Styrk Energien og du kan være med å sette intensjonen. Les mer her.

 

 

Close