Blog

Når kraften vil ut! 🔥

Uncategorized Feb 21, 2020

Jeg er et levende eksempel på at gode intensjoner, målrettet og fokusert energi bringer uventede gaver!

Jeg har alltid hatt en drøm om å utgjøre en forskjell her på Moder Jord. Fra jeg var liten var jeg opptatt av å gjøre ting på min måte for at jeg skulle føle meg vel. Livet var en lek, og jeg kjente tidlig at jeg kunne skape varme og gode opplevelser som gagnet andre rundt meg og som førte til positive endringer i omgivelsene. Min følgesvenn Zarius, var alltid ved min side og holdt energien min oppe når livet som menneske ble vanskelig.

I skolealder begynte ting sakte å endre seg, og livet som menneske skulle vise seg å være tøffere enn forventet, men skaperkraften var alltid like sterk. Viten om at noe betydningsfullt ventet meg, ga energi til å utforske livet gjennom egne ressurser, men mangel på forståelse fra andre gjorde at jeg sporet av og tok en annen vei.

Jeg begynte å tilpasse med omgivelsene, som fortalte at  skaperkraften var noe du fant utenfor deg selv hvis du bare jobbet hardt og gjorde som andre "vellykkede" mennesker. Jeg vet ikke om det var jantelovens begrensning dvs du skal ikke tro at du er noe, som tappet meg for krefter, men livet ble snudd på hodet og mørket kom snikende. 

Håpløsheten tok livsgnisten fra meg og i mitt mørkeste øyeblikk ba jeg om å forlate jorden og reise hjem. Jeg sovnet utslitt og med en følelse av å være fortapt. Da jeg våknet et par timer senere så kjente jeg umiddelbart at noe var endret! Det var lyset mitt som igjen var tent! Sjelens stemme var tilbake og skaperkraften gjorde seg umiddelbart gjeldene, og fra den dagen bestemte jeg meg for å la lyset skinne og sjelen vise vei. Det er kanskje en klisje, men den berømte smellen var det som tente gnisten i meg og ga meg styrken til å skinne i den jeg ER! 

Jeg begynte å handle i tråd med kraften i meg og jeg aksepterte at Zarius ikke var en fantasivenn jeg hadde skapt i barndommen, men min trofaste følgesvenn gjennom livet. Jeg valgte igjen å åpne opp for ressurser og utvikle meg som menneske og sjel. Og for en utrolig spennende reise det har vært, som har ført til utallige gaver og ikke minst en urokkelig tro på menneskets evne til å utgjøre en forskjell!

Tenk hvis alle mennesker bruker sin skaperkraft målrettet og fokusert? Hvordan ville jorden sett ut da? Hvilken forskjell ville du og livet ditt utgjøre i det store bilde?

Det er som min følgesvenn Zarius alltid har minnet meg på gjennom livets faser: "Du og ditt liv er mer viktig enn du som menneske aner. Ha tillit til at din sjel innehar de ressurser den kunnskap, de verktøy du trenger for å akseptere din sjel og din oppgave på jorden." 

Det har selvsagt ikke vært enkelt å stå trygt i egen sannhet når de fleste tviler på deg og pålegger deg begrensninger, men når lyset først er tent og kraften er på sitt sterkest, da er det ingenting som kan stoppe deg i å leve ut dine drømmer! 

Jeg deler min historie i håp om at jeg kan være til inspirasjon og støtte til andre som sliter med å finne trygghet i det å være seg selv! Hver eneste dag gjør jeg et bevisst valg om å tjente noe større enn meg selv og være eksempelets makt gjennom å bruke skaperkraften min.

 

Samspillet mellom kropp og sjel er drivkraften i livet og takket være målrettet og fokusert energi har jeg manifesterte en stor drøm! Stiftelsen Soul Energy in Motion er mitt bidrag til Moder Jord og alle hennes skapninger, og sammen med en fantastisk gjeng med frivillige, så utgjør vi idag en forskjell ved å gi av egne ressurser gjennom en felles innsats i skapelsen av en ny og bedre jord. 

Hvis du ser verdien av å bruke skaperkraften for å utgjøre en forskjell, så håper jeg du vil støtte vårt arbeid ved å dele innlegget i sosiale medier. Vi ønsker nå frem til så mange som mulig, som ser verdien av å stå sammen for å skape en ny og bedre jord, og til det trenger vi din hjelp til å bli mer synlig i sosiale medier!  Jeg inviterer deg til å LIKE Soul Energy in Motion på Facebook og del gjerne med dine venner. Zarius sier: "Det er samhørigheten mellom sjeler og den kraft som dannes, det er her magi finnes."

Føler du at din sjel kaller på deg? Sett av tid i stillhet og lytt til hva som får til hjerte til å boble av glede! Du vil kjenne hva som er meningsfylt for deg og erfare takknemlighet til livet som menneske. 

Ønsker du flere tips til hvordan leve et meningsfylt liv med sjelen som veiviser, så husk å registrer deg som mottaker av nyhetsbrevet før du forlater meg. 

Hjertelig hilsen,

Vibecke 💖

 

Foto: Alex Iversen TV2

Close