Blog

Hva er du på jorden for å utrette?

norsk Jun 17, 2021

Har du noen gang stilt deg selv spørsmålet, hvorfor er jeg her? Når du ser deg rundt, kjenner du på et savn etter noe mer? Føler du deg tom eller er noe som mangler? Og kanskje er følelsen av håpløshet rett rundt hjørnet?

Verden er i endring, noe den alltid har vært, men aldri før i menneskets tid på jorden har vi vært så nær å frigjøre kildens-kraft i møte med livet! Har du tenkt over at ingenting er en tilfeldighet? Ditt opphav innehar skaperkraften og det vil si at du er en mester i å skape det du fokuserer på. Alt er energi og derfor er det vibrasjonen av dine tanker og følelser, som er din sannhet og skaper din virkelighet.

Universets kjærlighets-energi er med på å endre livet på jorden. Mennesket har kommet til et punkt i utviklingen hvor de gamle, utdaterte energiene fra 3D må frigjøres for å gjøre plass til høyere frekvenser, som vil styrke samspillet mellom Moder Jord, menneskehet og Universet, men hvordan ser det ut?

Svaret på spørsmålet vil gi deg mening. Livet er en gave du skal forvalte i ubetinget kjærlighet og kun når du innehar den høyeste frekvens, som aktiverer ditt høyeste potensiale, vil samspillet mellom kropp og sjel, åpne portalen til kildens-kraft hvor livets mening er å dele kraften til inspirasjon og glede.

Er du klar for å sveve fritt? Universet sørger nå for perfekte vinder som vil løfte deg hvis du velger å gi livet mening.

 

De høyfrekvente energiene Zarius & Det 7 Rådet bistår deg som er klar til å sveve fritt:

«Dere er alle kanaler for kjærligheten. Din oppgave innehar kjærlighet og for å finne oppgaven å koble deg opp på kjærligheten, for å manifestere denne, så må du først finne kjærligheten i deg selv. Egenkjærlighet. Først da kan din livsoppgave skinne og manifestere seg med styrke og kraft. Da vil valgene dine bli enklere, valgfriheten vil bli større og du vil kjenne hjertet boble av glede.» - Zarius.

 

La lyset ditt skinne!🌟

Close