Blog

Er du jordbundet?

norsk video norsk Jan 13, 2022
 

Aktivering av Frekvens 3 skjer gjennom opplevelsen av enhet eller «oneness» hvor samspillet med alt liv blir en del av det å leve. Vil du være en ren kanal for kjærligheten og bidra til det store samspillet mellom Moder Jord, Menneskehet og Universet? Da er aksept av den du er på godt og vondt en viktig del av prosessen og som tillater kraften til Moder Jord å bistå i å frigjøre deg fra det som holder deg fanget.

 

Still deg selv følgende spørsmål for å bevisstgjøre deg selv på om du er jordbundet:

Føler du deg sint, lei deg eller redd?

Opplever du å være i hodet og har vanskeligheter med å konsentrere deg?

Bærer du nag eller holder på gamle historier?

Tillater du andres forventninger til deg å styre hverdagen?

Har du vanskeligheter med å tilgi deg selv og andre?

Sliter du med dårlig selvtillit?

 

Frekvens 1, offer mentalitet, er det største årsaken til at mennesket blir jordbundet. Det er ingen tilfeldighet at nåtidens leger, som møter pasienter med stressrelatert symptomer, anbefaler å tilbringe tid i naturen. Naturen er kanal for Moder Jords kraft og det er vi også, men mennesket har glemt hvor viktig samspillet er for å oppnå naturlig rytme. 

 Trenger du jording? Lytt til guidede meditasjonen ved å trykke her.

 


Vil du lære mer om hvordan du kan frigjøre deg fra det som holder deg jordbundet og bli en ren kanal for kjærligheten? Lysveien Online Program lærer deg hvordan og gir deg verktøy som hjelper deg på reisen fra hodet til hjertet. Les mer her.

Close

Jeg sender deg Go'Vibber rett i innboksen din!