Blog

Stå trygt i eget valg!

norsk video norsk Dec 15, 2021
 

En ny bølge av lavfrekvent energi sprer frykt og minner oss på hva det vil si å være menneske på Moder Jord. Det er jammen meg lett å bli fanget i hva andre mener er rett eller galt, og i en turbulent tid er det kanskje mer viktig enn tidligere å sette av tid til deg selv. 

Det sies at ærlighet setter deg fri og kanskje det er lettere å være ærlig med deg selv uten alt støyet rundt. I stillheten finner du svarene du søker, så er du usikker på hva som er riktig for deg, søk innover og frigjør deg fra andre menneskers forventninger til deg og livet ditt.

 

Bli med å mildne den lavfrekvente vinden som sveiper over Moder Jord. Stå trygt i deg selv, uansett hva andre måtte mene om deg og dine valg. Vær tro mot deg selv! Det er tross alt du som skal leve med valgene du gjør i egenkjærlighet.

Vil du ha litt hjelp til å frigjøre deg fra andres meninger, gi slipp på frykten som spres i alle medier og stå trygt i deg selv? Da håper jeg du velger å sette av tid til å lytte til jording meditasjonen, en liten førjulshilsen fra meg med ønske om en fredfull julehøytid!❤️

 

Lys & kjærlighet,

Vibecke💖

 


Ønsker du tilgang til flere verktøy? Les mer her.

Close