Blog

Bærer du traumer med deg fra fortiden?

norsk video norsk Jun 08, 2021
 

Bærer du traumer med deg fra fortiden? Er livskvaliteten din forringet fordi du ikke har klart å gi slipp på traume?

Traumer i ordets betydning er en skade, sår eller en type hendelse som kan føre til psykiske skader som plager den berørte i ettertid, og som blir en begrensning i møte med livet du ønsker å leve. Sjelens perspektiv, som er høyfrekvent og som kun består av kjærlighet, anerkjenner menneskets lavere vibrasjoner med å beskytte seg selv og splitter seg fra helheten gjennom det som kalles sjels fragmentering.

 

Hva er sjels fragmentering?

I ordets betydning er sjels fragmentering, oppdeling eller splitting av sjels-energi. Sjelen har valgt å ta med seg en viss prosent % energi til å forvalte det jordlige liv. Denne prosenten er en del av menneskets energi, som også inkl. mental, følelsesmessig og fysisk energi, som kroppen generer og til sammen utgjør energinivået.

En perfekt balanse tilsier at du er 100 % harmoni i deg selv og du fungerer optimalt og på den høyeste tilgjengelig frekvens. Ekspansjon skjer når du overgår 100 % og du får økt tilgang til sjels-energien.

 

Du er på en sjelereise.

Prosenten du har valgt å ta med deg til jorden er basert på de oppgaver du har påtatt deg, dvs hvilke ressurser du trenger for å mestre livets opp- og nedturer, slik at du kan lære det du skal og oppnå ekspansjon gjennom å løfte din egen tilgang til universell kraft. Du har tatt med deg 100 % av det du selv mener er nødvendig for å forvalte din sjels- og livs oppgave.

Ved integrasjon av kropp & sjel, er de fleste utrustet med 100 % av energien, men basert på lærdommer, som starter umiddelbart i overgangen fra åndeverden til det fysiske plan, er sjelen utsatt for lavere energier i form av lavere vibrasjoner. Velger sjelen å tre inn i valgt kropp, så starter opplærings-prosessen, i å ivareta og opprettholde sjels-energien i møte med livet på Moder Jord, for å kunne mestre oppgavene du har påtatt deg.

 

Integrasjon gir frihet.

Prosenten av energi som splittes, avgjøres av hvor «hardt» den traumatiske hendelsen sitter i kroppen og, ved hjelp av integrasjon av sjels fragmenter kan healing av gamle traumer skje, og du er ikke lenger jordbundet i opplevelsen.

Vil du lære mer om sjelens reise på Moder Jord? Les mer om LYSVEIEN ONLINE PROGRAM.

Close