Blog

Hva vil det si å være en kanal for kjærligheten?

norsk video norsk Mar 14, 2022
 

Et spørsmål som vanskelig kan la seg forklare kun med ord. Det er samspillet mellom ord og handling som avgjør om det du sier og det du gjør er i egenkjærlighet, fri fra enhver begrensning.

 

Begrepet ubetinget kjærlighet er som så mye annet i livet, blitt et utrykk fremfor noe man er i møte med livet. Egenkjærlighet aktiverer hjertefrekvensen, men å forankre egenkjærlighet er for de fleste en prøvelse i å omfavne seg selv i lyset og mørket, hvor utdaterte og adopterte mønstre ubevisst påvirker hva vi tenker og føler i møte med verden. Det er viktig å skille mellom det å være egosentrisk og selvsentrert eller selvopptatt når vi snakker om egenkjærlighet. Mennesket vil kjenne på begge deler for å omfavne hele seg for å styrke samspillet mellom kropp og sjel, og på den måten aktivere hjertefrekvensen og finne fred.

 

Det er ofte enklere å oppdage når andre sliter med å finne egenkjærlighet, men da er det viktig å huske på at livet er et speil, som viser deg det du trenger for å ta et steg videre i eget liv. Hvis du opplever å dømme andre, pekefingre, baksnakke, være snill pike og tilfredstille andre, lyve eller på en eller annen måte skade deg selv eller andre, da er du jordbundet og livet blir tungt å bære.

 

Still deg selv følgende spørsmål for å bevisstgjøre deg om du er en kanal for kjærligheten:

Tillater du fortiden eller fremtiden å styre hvordan du har det?

Er du ærlig med deg selv?

Har du akseptert hele deg?

Har du tro på deg selv og andre?

 

Har du funnet egenkjærlighet og praktiserer dette i hverdagen gjennom en klar og ren intensjon, da bærer du kraften i møte med mennesker, situasjoner og opplevelser. Du er kanal for kjærligheten og bidrar til det store samspillet mellom Moder Jord, menneskehet og Universet.

 


Vil du lære mer om hvordan du kan frigjøre deg fra det som holder deg jordbundet og bli en ren kanal for kjærligheten? Lysveien Online Program lærer deg hvordan og gir deg verktøy som hjelper deg på reisen fra hodet til hjertet. Les mer her.

Close