Blog

Hvordan styrke tilliten?

norsk video norsk Jan 27, 2022
 

Hvordan styrke tilliten?

Mangel på selvtillit begrenser skaperkraften og svekker energien, men det er kun en ting som skal til for å styrke tilliten og samspillet mellom kropp og sjel, og det er handling!

Det er lett å bli fanget i negative tanker og følelser, som holder deg jordbundet i gamle situasjoner og opplevelser, men jobber du deg gjennom Frekvens 1 (offer mentaliteten) og Frekvens 2 (ektefølt manifestering), da åpner du opp hjertet og tillater sjelen å vise vei. 

Du må handle for å bygge tillit til nivåene og åpne opp for ny lærdom, som vil endre vibrasjonen og forankringspunkt slik at du oppnår integrasjon og en frekvens-justering. Når du har en klar intensjon, lytter til sjel, energi og den fysiske kroppen og handler i egenkjærlighet, da styrker du tilliten til egen kraft.

 Tillit styrker tro og håp på at alt er mulig!

 


Vil du lære mer om hvordan du kan frigjøre deg fra det som holder deg jordbundet og bli en ren kanal for kjærligheten? Lysveien Online Program lærer deg hvordan og gir deg verktøy som hjelper deg på reisen fra hodet til hjertet. Les mer her.

Close