Blog

Hvordan jobbe med karma?

norsk Oct 24, 2021

Det er ingenting som er tilfeldig i sjelens univers og intensjonen for nåværende reinkarnasjon, er ingen unntak. Bevisst eller ubevisst jobber du med å utligne karma.

Tidligere liv, hvor det fremdeles er energi, påvirker livet i positiv eller negativ retning. Det er først når integrasjon av lærdom har ført til en opphøyet bevissthet, gjennom det som kalles en frekvensjustering, hvor karma utlignes og du begynner å høste positiv karma.

Vil du finne ut hvilket tema i livet som er jordbundet i karma, se etter den røde tråden i livet eller ting som repeterer seg. Det finnes mange former for karma f.eks. relasjon, økonomi eller helse, og i et større perspektiv, samfunn, land eller global karma.

 

Hvordan kan du bli bevisst karma?

Steg 1: Tillit, tro og aksept av eget sjelenivå.

Uten tro, tillit og aksept av hele deg, vil livet utspille seg innenfor Frekvens 1 (offer mentalitet) og Frekvens 2 (egoets grep). Det er innenfor Frekvens 3 (kanal for kjærligheten) at skaperkraft gir liv til lidenskap og drømmer.   

 

Steg 2: Åpne opp for sjelens stemme.

Det å lytte til hva sjelen formidler, er viktig for å bli bevisst hvilke egenskaper og ressurser som er forankret i sjelen. Det er i stillheten du finner alle svar.

 

Steg 3: Klar og tydelig intensjon.

Alle nivåer (sjel, energi og det fysiske) er påvirket av karma. Det er sjelen som har påtatt seg oppgaven for å utligne karma og menneske lever konsekvensen av dette. Før du legger deg, sett intensjonen å be om å få se hvilke liv hvor karma spiller en rolle. Sørg for å ha penn og papir ved siden av sengen. Skriv ned alle drømmer, selvom de virker helt irrelevant. Sjelen snakker gjennom drømmer og minner deg på reisene den har erfart.

 

Steg 4: Utforsk tidligere liv.

Når du har blitt bevisst hvordan karma påvirker livet, da er det på tide å utforske tidligere liv. Utforsk tidligere liv ved hjelp av regresjon eller sjelereiser enten som selvhypnose eller ved hjelp av en hypnoterapeut.

 

Steg 5: Skriv ned lærdommen.

Aktiver alle nivåer ved å skrive ned refleksjoner og nye innsikter. Avslutt med å skrive ned hva du skal mestre i dette livet. Et hjelpemiddel i hverdagen er å lage en liste over lærdommen.

 

Steg 6: Åpne hjertet og la sjelen vise vei.

Det er nå du skal praktisere det du har lært gjennom handling. Husk daglig påminnelse inntil lærdom er integrert og karma er utlignet.

 

Steg 7: La lyset skinne.

Fyll på med positiv karma! Du er fri til å leve ut sjelens kall.

 

Det er ikke gitt at alle vil mestre oppgaven sjelen har påtatt seg, men det fine er at man får alltid en ny sjanse. Det å utligne karma er utenfor menneskets kontroll, men når vi velger å være kanaler for kjærligheten i møte med livet, da skjer magi og karma setter deg fri.

 


Er du interessert i å lære mer om hvordan du kan styrke samspillet mellom kropp & sjel? Les mer om Lysveien Online Program.

Close