Blog

Hva er din høyeste visjon i livet?

meditasjon video norsk Mar 30, 2022
 

Når du velger å utforske visjoner, da styrker du sjelens-stemme og samspillet med Hjelpere, Guider og Mestre. Visjoner er formidler av sjelens kall og minner deg på at du er sjel som har en menneskelig erfaring.

Å leve fra sjelenivået gir en dypere forståelse av alt som utspiller seg i livet. I møte med situasjoner, opplevelser eller hendelser har du to valg. Enten velger du kjærlighet eller frykt! Når du tillater sjelen å vise vei finnes det kun kjærlighet, som er nøkkelen til ektefølt manifestering.

Neste workshop omhandler Visjoner Sjelens Kall, hvor vi inviterer Guider og Mestre, som har innsikt i hva vi er her for å lære og mestre, til å hjelpe oss med å huske de avtaler som ble inngått før dette livet, og gjennom et åpent samspill skal vi lytte til sjelens-stemme og ta et frigjørende steg videre i livet som menneske.

Du kan være med på intensjonsetting, som er forberedelse til neste workshop 04. april, ved å se videoen over, og har du et ønske om å åpne opp for en sterkere kontakt med dine Guider, bli med på meditasjonen!  

Les mer om Lysveien Online Program her

 

Close