Blog

Er livet ditt preget av et tidligere liv?

video norsk Jun 10, 2022
 

Er du fanget av vanskelige følelser?

Jeg vet hvor frustrerende det kan være å møte de samme utfordringene gang på gang og spesielt hvis du har lagt ned mye energi i å utforske årsaken til hvorfor du repeterer det samme gamle, mønstret. 

 

Hvis du opplever å ha snudd på enhver stein og tittet bak enhver dør, men du står fremdeles fast i begrensende vaner og mønstre som påvirker livskvaliteten i form av vanskelige relasjoner, frykt, fysiske smerter eller arvelig sykdommer, da kan årsaken være at du bærer minner fra tidligere liv som påvirker livet ditt er og nå.

 

Energi er det som får ting til å skje. Det kan aldri oppstå eller forsvinne, det går bare over i andre former. Vi er sjeler som har en menneskelig erfaring, som har valgt å komme til jorden for å lære. Sjelen søker ekspansjon gjennom menneskelige erfaring. Du har sikkert hørt om karma og at sjelen velger å returnere til jorden for å utrette og utligne karma eller å lære om et tema, kjent som livsoppgave, som fører til ekspansjon.

 

Regresjon er et verktøy som gir deg mulighet til å utforske og gi slipp på begrensninger du opplever og som du ikke finner en rasjonell forklaring på. Regresjon hjelper deg med å gå i dybden av den du er gjennom å aktivere andre hjernebølger som gir tilgang til dyptliggende og undertrykte minner. Under dyp meditasjon og selvhypnose aktiveres bølgetypen Theta, og det er dette stadiet som tillater oss å re-programmere hjernen og skape en ny virkelighet gjennom frigjøring av begrensende tanker og følelser.

 

Kan du la deg hypnotisere?

Mange lurer på om de kan la seg hypnotisere, og svaret er ja. Kan du visualisere, fantasere eller drømme deg bort mens du kjører bil, så kan du også bli hypnotisert. Spørsmålet er hvor stort kontrollbehov du har og om du er villig til å akseptere den du er?

Se video for steg som vil frigjøre blokkeringer, slik at du kan akseptere den du er og åpne opp for sjelens reise gjennom tid og rom.

 

Er du klar til å ta et steg videre i livet?

Nå kan du utforske regresjon som verktøy og frigjøre energi fra tidligere liv ved hjelp av nettkurset Regresjon Tidligere Liv

I juni måned får du 35 % rabatt på nettkurset ved bruk av rabattkode: TIDSREISE.  (klikk link)

Les mer om nettkurset Regresjon Tidligere Liv. (klikk link)

 

Close