Frigjør energi

med regresjon til tidligere liv!

Opphev karma og frigjør energi med regresjon til tidligere liv!

Sjelens reise gjør det mulig for deg å frigjøre karma, styrke healing-kraften og løfte frekvensen gjennom integrasjon av tidligere opplevelser. 

Er du påvirket av et tidligere liv?

Er du påvirket av et tidligere liv?
 • Har du en følelse at det du opplever av vanskeligheter stikker dypere enn det som utspiller seg her og nå?
 • Møter du de samme utfordringene men i forskjellige situasjoner?
 • Har du en relasjon som påvirker deg på en uforklarlig måte?
 • Kjenner du at noe holder deg tilbake, men vet ikke hvorfor?
 • Drømmer du om andre tider og steder?
 • Har du spesielle interesser eller egenskaper som ikke er arvet?
 • Er du tiltrukket spesielle tidsepoker, steder eller personer?
 • Er du redd spesielle ting?
"Hvorfor er jeg redd for mørke, trange rom?" Astrid spør undrende. "Hele livet har jeg hatt en klaustrofobisk følelse som er helt urasjonell. Selv når jeg tenker på det, blir jeg tørr i munnen, hjertet slår raskere og da er ikke panikken langt unna."

Astrid er en voksen dame i 50 årene med bena godt plantet på jorda. Nå har følelsen begynt å smitte over på andre områder i livet, og hun vil komme til bunns i hva årsaken er.

"Jeg har søkt tradisjonell hjelp i mange år, men det har kun lettet på trykket der og da, og etterhvert dukker følelsen opp igjen." Fortvilelsen er å kjenne på når Astrid forteller om hvordan følelsen har forringet livskvaliteten. 

"Det må være noe dypere, som jeg ikke klarer å hente frem. Jeg skjønner rett og slett ikke hvorfor jeg reagerer på denne måten, når jeg vet at jeg er trygg!"

Astrid er et godt eksempel på hvordan regresjon kan frigjøre energi som gir liv til urasjonelle følelser. Etter kun en vellykket regresjon til tidligere liv, fikk hun klarhet i hvorfor hun fryktet små, trange, mørke rom, og hva som forårsaket panikken. Gjennom aksept av opplevelsen endret reaksjonsmønsteret seg. Kraften bak følelsene forsvant og Astrid kunne endelig snakke seg ut av situasjonen, uten å slippe til panikken! 

SOMMERTILBUD
Gyldig: 01. - 30. juni 2022

Jeg vil utforske tidligere liv!

Hvorfor gjøre en regresjon?

Hvorfor gjøre en regresjon?

Frigjøring av energi løfter perspektivet! Lærdom og integrasjon gir valgfrihet! Til sammen bidrar dette til et bærekraftig liv.

Hvis du ønsker:
 • å gi slipp på uforklarlige begrensninger og blokkering som hindrer deg i å følge hjertet.
 • Frigjøre lavfrekvent energi som  påvirker den fysiske kroppen.
 • Få innsikt i relasjoner.
 • Utforske evner og talenter.
 • Styrke intuisjonen.
 • Utforske tema du er opptatt av.
Da er regresjon et målrettet verktøy!
All hypnose er selvhypnose. Det er en helt naturlig og ufarlig tilstand som tillater deg å erfare flere stadier med avslappenhet, ro og stillhet.

Selvhypnose er ikke for alle. Det er derfor viktig å understreke at dette nettkurset er tilpasset deg som er frisk til sinns. Sliter du med traumer, depresjon eller andre psykiske lidelser, da anbefaler jeg deg å søke hjelp hos kvalifisert helsepersonell for behandling.

Det å føle seg trygg på prosessen er viktig for resultatet. Du mister aldri kontrollen under hypnose og kan når som helst åpne øynene dine. 

Nettkurset hjelper deg på reisen tilbake i tid på en trygg og avslappende måte. Du vil oppnå indre ro, slik at sjelens stemme kan høres klart og tydelig.

 

Opplevelser med tidligere inkarnasjoner kan forløse uforklarlige begrensninger og blokkeringer, frigjøre karma og løfte frekvens gjennom integrasjon av lærdom.

hvordan forberede en regresjon?

 

Hva er intensjonen for reisen?

 

Intensjonen for å gjennomføre en regresjon er forskjellig fra menneske til menneske, men ønske om å erfare en dypere mening med livet, er nesten alltid til stedet uavhengig av alder. Det er sjelen som har en fysisk erfaring, og det er samspillet mellom kropp & sjel, som utgjør sannhet og skaper virkelighet.

Benytter du selvhypnose regelmessig, da trener du opp evnen til å skille mellom intellektet og sjelens stemme, og du vil oppleve forsterket takknemlighet til livet du har valgt!

Nettkurset inneholder instruksjonsvideoer, to selvhypnose lydfiler og en meditasjon pluss bonus. Alle lydfilene kan lastes ned. 

3 goder

1
1

Nedlastbare selvhypnose lydfiler.

2
2

Mobil APP for enkel tilgang til nettkurset og lydfiler.

3
3

BONUS! Tilbakekall energi fra tidligere og fremtidige hendelser og opplevelser.

sommertilbud

Jeg vil ut å reise!

veileder

Jeg startet med å veilede mennesker tilbake til tidligere liv i 2009 og livet mellom livene i 2012. Jeg har lang erfaring med samspillet mellom kropp og sjel og er sertifisert Master Hypnoterapeut og Life Between Lives Hypnoterapeut. Jeg er sertifisert av The Newton Institute i metoden utviklet av  Dr. Michael Newton, som er verdenskjent gjennom bøkene Journey of Souls og Destiny of Souls. 

Vibecke Garnaas