Blog

Er du klar for Lionsgate 08.08.2022?✨

video norsk Aug 04, 2022
 

Er du klar for å ta et steg videre på sjelens reise ved hjelp av Lion's Gate! ✨ 

Hvis du har opplevd at gamle historier og utgåtte trossystemer plutselig dukker opp igjen eller du føler ubalanse i energien som påvirker deg og holder deg fanget, da har du nå en unik mulighet til å bruke kraften som formidles gjennom Lion's Gate til å rense ut gammel energi og ta i mot nye frekvenser som kun er tilgjengelig gjennom Lion's Gate.

Årets Lion's Gate er ekstra kraftfull og vil derfor påvirke deg uavhengig av om du er "sensitiv" eller ei. Menneskeheten har erfart flere skifter som har ført til en menneskeskapt krise og som mange nå erfarer i egne liv. Dessverre har mange mennesker funnet seg til rette i den ubalanserte energien som skaper usikkerhet og utrygghet, men nå har vi fått en gylden anledning til å ta steget videre gjennom nye frekvenser gjort tilgjengelig gjennom Lion's Gate. 

Lydhørhetens år 2022 nærmer seg slutten og skaperkraftens år 2023 nærmer seg, og energien du innehar avgjør hvordan du aktiverer nye frekvenser. 

Har du lyst å styrke egen kraft, omfavne nye energier og la deg veilede av universell kraft, da kan Lysveien Online Program hjelpe deg.

Førstkommende mandag 08.08.22 kl. 19:00 møtes vi til workshop hvor vi skal dra nytte av portalen Lion's Gate og jobbe med:

  • Rense energinivået (frekvens 1 og 2).
  • Åpne opp for nye frekvenser (frekvens 3).
  • Aktivere nye frekvenser gjennom portalen Lion's Gate (frekvens 4). 

Vi kickstarter høsten og frigjør det som tynger oss i samhørighetenstegn.

Klikk her for å les mer om Lysveien Online Program her.

 
Close