Blog

Er du fanget i Mørke Hemmligheter?

norsk Aug 23, 2021

Jeg hører det ofte, hvordan klienter og mennesker uttrykker sin misnøye mot andre, uten å være bevisst, at det de ser i andre, er en refleksjon av egne tanker og følelser.

Opplever du dårlig samvittighet, skam eller frykt for å uttrykke hvordan du egentlig har det? Eller kanskje føler du at ingen forstår deg og er mer opptatt av seg selv?

Mennesket har lett for å peke fingre; hvis bare de andre kunne forstå meg eller sett min side av saken ville ting vært mye bedre, er tanker som holder deg fanget. 

Ingen opplevelser er tilfeldige, og sett fra et åpent hjerte, er det mening i alt, selvom det tilsynelatende oppleves meningsløst. Alt dreier seg om perspektiv og vilje til å ta eieransvar for eget liv gjennom energien du skaper.

I viten av at alt er energi, og det du tenker og føler forteller hva du fokuserer på, da er eneste løsning å sette deg selv fri, ved å løfte vibrasjonen gjennom å endre hvordan du tenker.

Er du fastbundet i gamle mønstre, som bevisst eller ubevisst påvirker handlingene dine, da er det en konflikt, som separerer deg fra egen sannhet.

Den universale sannhet er at du innehar sjels energi, hvor ubetingede kjærlighet, gir liv til sjelens reise. Sjelen har fritt valg og det vil si at uansett hva du opplever, har du alltid valgfrihet til å velge hvordan du møter livet, i lyset eller mørket. Livet er en illusjon skapt gjennom separasjon fra den universale sannhet, og dine mørke hemmeligheter holder deg fanget i tiden, som er menneskeskapt.

Hvis du opplever at fortiden spøker for deg og at du går i samme fella gang på gang, da er det på tide å endre hvordan du møter deg selv. Hvis du møter motstand i livet, da er det en klar indikasjon på at du er stagnert i negative tanker og følelser, som tilfører mer negativitet, inntil du igjen velger å møte deg selv i egenkjærlighet.

Hvis sannheten er at vi alle er ren energi, da må vi velge å styrke kjærligheten til oss selv, gjennom å endre hvordan vi tenker og føler, slik at frekvensen av ren energi, skaper livet.

Neste gang en negativ følelse får din oppmerksomhet, stopp og spør deg selv; hva er intensjonen bak denne følelsen? Observer tanker og følelser som dukker opp. Fortsett å still deg selv spørsmålet, hva er intensjonen, inntil du får en tanke som forteller deg hva du ønsker fremfor det du ikke ønsker deg. Da har du skiftet vibrasjons-punkt og du føler deg bedre!

Det krever tilstedeværelse og en dose tålmodighet for å lære hvordan du kan lytte til energien du kringkaster gjennom tanker og følelser, men opplevelsen vil transformere hvordan du ser og erfarer livet ditt. 


Vil du lære mer om hvordan du kan endre vibrasjon, gi slipp på ubevisst og bevisste mørke hemmeligheter og balansere energien for å oppnå ren energi-flyt ved hjelp av verktøy og teknikker? Da er tiden kommet for å oppdage Lysveien. Les mer om Lysveien her.
Close