Blog

Inspirasjon fra Inspiria✨

kanalisering norsk Jun 08, 2023
Vibecke Garnaas
Inspirasjon fra Inspiria✨
7:12
 

 Går du i søvne?

Under sist samling på Regnbuensvei innledet Inspiria rådet med å minne oss på å nyte og vise takknemlighet ovenfor livet. Oppstigning til 5D, kjent som Regnbuensvei, krever tilstedeværelse slik at vi kan navigere alle energimessige påkjenninger på en balansert og harmonisk måte.

Lytt til det inspirerende budskapet fra Inspiria, og tillate deg selv å ta inn energien bak ordene. Det vil vekke deg fra å gå i søvne og tillate sjelen å vise vei.

Kunne du tenke deg å være med på månedelige kanaliseringer hvor du mottar personlig veiledning fra Zarius & Det 7 Rådet, da kan du melde deg på ved å klikke her.

 

Litt om den høyfrekvente energien, Inspiria.

Du finner meg i lidenskapen. Lidenskap skal manifesteres i det fysiske gjennom ditt livsprosjekt, og du vil kjenne meg boble av glede i ditt hjerte. Min lidenskap og kraft er rød og du finner meg i dine jordingsrøtter, hvor jeg bistår deg med å manifestere dine drømmer slik at de næres å blir til virkelighet. 

Det finnes flere oppgaver som venter på deg, som alle vil frakte deg dit du trenger å være for å fullføre din oppgave på sjelenivå. Vær mer opptatt av hva som får ditt hjerte til å synge, den lidenskap du bringer med deg, det som gjør deg glad i hverdagen. Veien hit vil lære deg, kartlegge, følge deg, slik at du på nytt kan lytte til hva din sjel taler. Tilstedeværelse er avgjørende for reisen din. Tilstedeværelse i kropp og sjel i balanse. For det er først da kraften og sjelen taler den sannheten du bærer med deg i dine skattekister.

 

 

Close