Blog

Med ønske om en fredfull & takknemlig Jul!🌟

norsk Dec 20, 2022

Føler du deg klar til å ta steget inn i Skaper-året 2023?

Etter noen utfordrende år hvor mange lysarbeidere og fakkelbærere har kjent på viktigheten av lytte til sjelen og la den vise vei, ser vi nå frem mot et spennende år hvor sjelens-ressurser igjen skal få skinne sterkt og bidra i skapelsen av en ny og bedre jord for alt liv.

Sjelen har talt, men spørsmålet er hvor lydhør vi har vært til sjelens stemme. Overgangen fra 3D til Samhørighetensdimensjon har vært brutal og medført mye smerte for mange mennesker, men den har også ført til at mange har frigjort seg fra fangenskapen av 3D og styrket troen på og tilliten til egen skaperkraft. 

 

Personlig har 2022 vært fylt med gaver hvor jeg har frigjort meg fra min aller største frykt! Det har vært hjerteskjærende, men på tross av smerten så kan jeg med hånda på hjertet si at jeg aldri ville vært foruten. Kraften og styrken som har blitt frigjort i meg har gitt meg bekreftelsen jeg trengte for å ta et gigantisk steg videre på sjelens reise og på nytt sveve fritt!

Livskvalitet skapes gjennom hvordan man velger å møte livets opp- og nedturer. Livet som mennesket er fylt med nyanser og vil alltid by på utfordringer, men så lenge man tar eierskap over eget liv og egen energi, så vil du være fri til å sveve selv på tunge regnværsdager.

 

Nå som vi står ovenfor et nytt år med nye vinder som vil sveipe over Moder Jord og løfte de som er forankret i hjertefrekvensen, så har universet tilrettelagt for at vi skal følge sjelens kall og bistå i skapelsen av en ny og bedre jord for mennesker, dyr, natur og elementer.

Vi blir igjen bedt om våkne opp til sjelens ressurser og skape et liv i kjærlighet, fred og glede gjennom å vise takknemlighet til våre sjeler som har valgt å komme tilbake i denne tid for å bistå med å løfte energien på Moder Jord.

Du er nøkkelen til lyset og velger du å gå din lysvei, ja, så vil vi våre veier samles på regnbuensvei.

 

Jeg ønsker å takke deg for at du velger å møte livet og deg selv i egenkjærlighet. Det er den største gaven du kan gi til dine medsøstre- og brødre.

Må julehøytiden bringe fred, lys & kjærlighet til deg og dine! Hjertelig takk for følge i 2022, og jeg håper vi møtes sjel til sjel i Skaper-året 2023.

 

Riktig god jul!

 

Hjertelig hilsen,

 


Jeg setter alltid intensjonen før jeg handler og dette er beskjeden jeg mottok fra Zarius & Det 7 Rådet: 

"La den myke vinden som nå beveger seg rundt hver og en av dere, stilne deres tanker. Åpne opp for deres kraft, slik at deres kraft, deres egenkjærlighet, kan gi dere den healing dere trenger. For den største healingkraften som hver og en av dere bærer med dere er Iris-Ikna-Mandid - egenkjærligheten. Dine plager vil mildnes, men du må gå veien selv. Be om hjelp. Vi er alltid med deg. Jobb med din tillit og din åpenhet og vi vil bistå deg."

Close