Blog

Jeg ser spøkelser!

norsk video norsk Nov 05, 2021
 

"Mamma, mamma, det er en mann og en dame på rommet mitt!" Det var ingen overraskelse å høre min yngste datter fortelle om møter med den andre siden når hun vokste opp. Hun kan ikke ha vært mer enn 2,5 år når hun spurte meg: "mamma, hvorfor er det oransje rundt deg?" Resten av dagen gikk hun rundt å fortale alle hun traff, hvilken farge de hadde rundt seg.

 

Jeg vet godt hvordan det er å vokse opp med et åpent sinn og med tilgang til en annen dimensjon. Derfor har det alltid vært naturlig for meg å møte min datter i alle hennes opplevelser. Jeg har prøvde, etter beste evne, å være åpen og ærlig uten å påvirke eller påføre egne tanker og følelser om det hun har opplevd. Jeg har heller valgt å være en god lytter og gi henne rom til å finne trygghet i egne opplevelser. 

 

I samråd med både Ella Marie og faren, begynte jeg å dokumentere hennes møter med den andre siden. Jeg husker godt første gangen hun nevnte Skytsengelen Alexander. Hun fortalte hvordan hun hadde våknet på natten fylt med en lammende redsel. Livredd gjemte hun seg under dyna. Det var da det skjedde. Hun hørte skytsengelen Alexander sin kjærlige stemme snakke til henne! Hun beskrev hvordan Alexander og vennene hans, en gjeng med hvite engler, hadde omringet henne med lys. Lyset ga henne styrke til å forlate rommet og gå trygt inn til søsteren, hvor hun falt i søvn.

 

Måten hun snakket om lyset og kjærligheten hun erfarte, gjorde inntrykk. Det fikk meg til å vie mer av tiden min til å hjelpe barn og ungdom med å finne trygghet i egne opplevelser. Jeg fikk gleden av å se barn transformeres rett foran øynene på meg. Endelig ble de sett, hørt og forstått når de delte opplevelser med den andre siden. Med hjelp av enkle teknikker, som både beskytter og ivaretar energien, ble hverdagen og opplevelser med åndeverden enklere å håndtere.

 

Jeg ble oppsøkt av en psykolog, som ønsket å gjennomføre en Life Between Lives hypnose, også kjent som en sjelereise. Hun gjorde det klart at ingen måtte vite at hun var hos meg for da kunne hun risikere å miste jobben! I det daglige jobbet hun med barn og ungdom hvor mange hadde hatt åndelige erfaringer. Dessverre kunne hun ikke møte barna i deres opplevelser, men var tvunget til å sykeliggjøre dem og tilby medisiner, for ikke å miste tittel og jobb som psykolog. Etter endt sesjon, hvor hun hadde fått erfart både et tidligere liv og reisen hjem på sjelenivå, spurte hun meg: "Er greit at jeg referer et par barn til deg? Men det må aldri komme ut!"

 

Jeg hører ordene repetere seg i skolesammenheng også. Helsesøstre og lærere, som er fanget i gamle, utdaterte offentlige regler, som diskriminere en voksne gruppe barn, som vil bli sett, hørt og anerkjent for den de er. Heldigvis har det skjedd mye de siste 5 årene, men vi er fremdeles langt fra å møte barna fra et åpent hjerte. Ella Marie har nå blitt en reflektert jente på 14 år, og har gitt meg samtykke til å dele utdrag av en video som ble spilt inn når hun var 5 år. Se video over.

 

Jeg kjenner på en enorm takknemlighet til de foreldre som velger å be om hjelp utenfor det offentlige systemet. Tiden er inne for et skifte hvor energi-arbeid tas på alvor. Mitt håp er at alle barn skal bli sett, hørt og møtt slik at vi får trygge, varme og robuste ungdom og voksne. 

 

 

 

Close