Blog

Hvordan elske livet?

norsk Jul 03, 2021

Elsker du livet ditt, eller mangler du lidenskap?

Det å elske livet er synonymt med å leve fra hjertet. Du har kanskje kjent på et øyeblikk med lykke, hvor hjertet bobler av glede! Da er det hjertefrekvensen som slår inn. Du erfarer et perfekt samspill mellom kropp og sjel, som vekker lidenskapen i deg.

Frekvens er tilgjengelighet.

Ønsker du å utgjøre en forskjell enten det er i forbindelse med karriere, relasjoner eller interesser, da må du ha målrettet og fokusert energi. Gjennom samspillet nærer du lidenskapen, og hjertet bobler av glede. Et glødende engasjement, forankret i hjertefrekvensen, er nøkkelen til å skape et lykkelig og bærekraftig liv

Frekvensen av en ny tid.

Skifte har nådd det fysiske nivået, og er en gylden mulighet for deg som er åpen, sensitiv eller spirituell! Integrasjonsprosesser skjer på tre nivåer, og du som allerede har åpnet opp for samspillet mellom kropp og sjel, har allerede integrert og utforsket vibrasjoner forankret i frekvensen av en ny tid.

Hvis du ønsker å ta steget fullt og helt inn i Samhørighetsdimensjonen (4D), da må du inneha hjertefrekvensen. Siste del av integrasjonsprosessen er ikke tilgjengelig for deg uten.

La Lyset ditt skinne!🌟

 

Close