Blog

Hva venter deg i Tigerens År 2022?🌟

norsk video norsk Dec 03, 2021
 

Svaret bestemmer du, men hvordan energien rundt deg vil påvirke ønskene og opplevelsene dine i 2022, det kan Norges Spåmann Henning Hai Lee fortelle deg.

La Lyset ditt Skinne i Tigerens År!

Andre året på rad, er Henning og jeg klar til å spre førjulsglede å hjelpe deg til å stå trygt i eget lys i møte med et nytt år. Uansett hvilke planer, mål eller ønsker du har får det nye året, vil energien i Universet påvirke deg på godt eller vondt. Det er når du velger å åpne opp for samspillet mellom Moder Jord og Universet og er bevisst hvordan energien påvirker menneskeheten, da vil du ha muligheten til å forvalte energien til Tigeren på en bærekraftig måte i eget liv.

Er du lydhør til egen energi?

Det er lett å la seg påvirke av andres energi. Du har sikker opplevd å bli påvirket av andres positive eller negative sinnsstemning  på godt eller vondt, og ubevisst spredd den videre. Energi er smittsomt akkurat som et virus, og derfor er det helt avgjørende for ditt eget velbefinnende å være bevisst egen energi i møte med livet. 

Valgfrihet er sjelens gave til menneske, men uten å lytte til hva kropp & sjel kommuniserer gjennom egen energi-flyt, blir man et lett bytte for ekstern energi og vi opplever ikke lenger å ha fritt valg. 

Tigeren representerer rettferdighet, personlig styrke, sterk vilje, rettferdighet, men har også en tendens til å være aggressiv, fryktløs og svært beskyttende ovenfor sitt eget området. Det kan lett føre til sterke følelser og en del maktkamper hvis man ikke er bevisst og tar eierskap over egen energi.

 Det er ingen som klarer å overse eller ignorere Tigerens År!

Jeg spurte Henning om hvilke spådommer han hadde for Tigerens år:

Det er ingen som klarer å overse eller ignorere Tigerens År. Det er et år hvor alt vil bli snudd opp ned. Den som kjenner seg maktesløs og utilstrekkelig, kan bare holde sengen inntil året er over.

Det er tydelig at året 2022 vil by på flere forandringer hvor kjennskap til egen energi blir viktig! 

Har du et ønske om å stå trygt i møte med Tigeren og lære mer om hva Tigerens år betyr for deg og ditt stjernetegn?

Bli med på gratis webinar med Spåmann Henning Hai Lee, tirsdag 14. desember kl. 19:00.

Meld deg på ved å klikke linken under:

Gratis Webinar La Lyset Skinne i Tigerens År!

 

Close