Blog

Hva fyller du de 5 hellige minuttene med?

norsk Jun 29, 2021

Det er et tidspunkt på døgnet, som er en gave til deg som menneske, og som har stor betydning for hvordan du velger å se på livet gjennom dine fem sanser. Minutter, som åpner opp for din ekte sannhet hvor sjelen viser vei, og du fylles med fornyet kjærlighet til livet. Hvor egoets jag dør ut og sannhetens time utspiller seg utenfor din kontroll. En helt organisk prosess hvor du ønskes velkommen hjem, for på nytt å våkne opp til en ny dag og en ny verden.

 

Ingenting er konstant og alt er i bevegelse hvor skaperverkets intensjon, den ubetingede kjærligheten, skaper en ny dag og en ny verden. Ingenting er som før, for alt er i konstant endring. Kanskje de fem helligste minuttene i et menneskeliv, før du synker inn i dyp søvn og forblir bevisstløs.

 

Sjelen tenner gnister og deler sin kjærlighet med underbevisstheten hvor alle tanker og følelser kringkastes gjennom den fysiske kroppen og skaper ro- eller urolig søvn. Undertrykte tanker og følelser, flyter til overflaten og går til angrep på gnistene av lys, som kun har som intensjon å være kjærlighet i møte med livet, men intellektets påtatte sannhet vil ikke høre, og en dårlig nattesøvn er resultatet.

 

Men hva om du bruker de helligste minuttene, til å omprogrammere det som gjenskaper den samme frykten, angsten, usikkerheten - alle følelser som hindrer deg i å skape en ny dag og en ny verden, gjennom et nytt perspektiv?

 

Underbevisstheten er et fantastisk redskap, som har blitt misbrukt og misforstått i lang tid, ved at vi har latt oss styre av eksterne forventinger til hvem vi er og hva vi skal skape for å ha verdi i andres øyne, fremfor å la skaperverkets intensjon gi oss det som er vårt opphav, kjærlighet. Sjelen kjenner sitt opphav og vet hva den er her for å skape, men egoets stemme avviser kraften og skaper en intern konflikt kjent som lyset og mørket.

 

Kjenner du dine helligste minutter? De siste fem minuttene før du sovner? Hva fyller du dem med? Negativitet fra dagens eller fortidens hendelser, som holder deg jordbundet i lave vibrasjoner og som fører til at du våkner sliten og nedstemt til en liknende dag, eller tillater du de siste tankene å være fylt med kjærlighet til deg selv og livet?

 

Affirmasjoner gjør underverker! Bruk de fem siste minuttene til å påminne deg selv på hvem du er ved å repetere de samme ordene og la de fylle kroppen med takknemlighet, ydmykhet og glede for livet du skaper hver eneste dag. Si til deg selv de vakreste ordene du vet om, som f.eks.:

Jeg er Kjærlighet

Jeg er Praktfull

Jeg er Verdifull

Jeg er Fredfull

Jeg er Fri

Jeg er….. og fyll inn det som er riktig for deg. Prøv å føl energien bak ordene når du repeterer dem, og tillate deg selv å bare flyte med i følelsene og la søvnen omfavne deg. Egoet vil utfordre deg, en helt naturlig reaksjon fra en som vil ha kontroll på utfallet, men bare fortsett med øvelsen hver kveld før du sovner.

 

Transformasjon skjer over tid og den viktigste årsaken er fordi underbevisstheten må lære seg nye, hjertevarme strategier, som skaper det livet du er ment til å leve. Et liv hvor din sanne natur får utfolde seg i all sin vakkerhet uten noen begrensninger. Et fritt menneske, fri fra egoets grep som søker anerkjennelse fra andre. Derfor er det viktig med repetisjon.  Jeg anbefaler deg å gjør de siste fem minuttene av dagen, til den helligste tiden på døgnet, resten av ditt liv!

Close