Blog

Hva er du her for å utrette?

norsk video norsk Jul 21, 2021
 

Har du stilt deg dette spørsmålet: hva er jeg her å utrette? Det er i så fall ingen tilfeldighet! Det er sjelen som kaller på deg, og som ber deg finne svar i egen sannhet.

Hva er din sannhet? Hvordan frigjør du deg fra de menneskelige begrensningene i form av negative tanker og følelser? Hvordan endrer du perspektivet, slik at du kan bli bevisst hvilke mørke hemmeligheter, som holder deg fanget i gamle vaner og mønstre, og som hindrer deg i å være fri i møte med livet?

Det å snakke med din organiske stemme, er å åpne opp for kildenskraft, og du blir en ren kanal for kjærligheten! Hvis du vet at du er her for å utgjøre en forskjell, uansett omfang, da er det opp til deg å finne og forvalte oppgaven, og det du søker vil bli til virkelighet.

Usikkerhet, frykt og skam er mørke hemmeligheter som hindrer lyset i deg å skinne. Uansett hva som hindrer deg her og nå, så kan du skifte perspektiv å innta en høyere bevissthet, som vil gi deg klarhet i hva du må gjøre for å justere frekvensen og oppnå glede, sinnsro, stillhet og harmoni. 

Du er på en sjelereise og har valgt å gå på Moder Jord i dag. Hvorfor har du valgt dette?Hva er årsaken til at du har valgt nettopp dette livet? Hva er du her for å lære? Hvis du er klar til å finne svar, gi slipp på dine mørke hemmeligheter og fylle på med lys og kjærlighet, da er Own Your Divine Light Online Show et fantastisk steg i søken på egen sannhet!

Own Your Divine Light Show starter 26. juni og er GRATIS. Du vil i løpet av serien få lytte til 22 kraftfulle samtaler med forskjellige lærere, hvor jeg er en av lærerne. Du vil få høre transformerende historier, metoder og teknikker, som vil hjelpe deg til å styrke lyset og gjenopprette valgfrihet ved å gi slipp på mønstre, trossystem og paradigme, som holder deg jordbundet i lavere vibrasjoner, og som hindrer deg i å leve et bærekraftig liv.

Registrer deg gratis idag, og bli med på en magisk reise til inspirasjon og glede! 

 


"Tenk hva Samhørighets Dimensjonen kan bistå med i en verden fylt med elendighet, hvis alle sjeler bruker sin kraft målrettet og fokusert."
- Zarius & Det 7 Rådet 

 

Close