Blog

Har du mistet noen du elsker?

norsk video norsk Nov 01, 2021
 

Savnet etter de som har gått bort kan være hjerteskjærende. Smerten minner oss på hvor kraftfullt det er å elske, og sorgen av å aldri igjen å være fysisk nær den vi elsker.

Det å være sensitiv har gitt meg mange opplevelser med de som har gått over. En av de viktigste lærdommene er hvordan energi, som er fanget i spørsmål rundt dødsårsak og hendelsesforløpet, er fastbundet i lave vibrasjoner, som holder både den sørgende og avdøde jordbundet. Frykt baserte spørsmål holder på energien og fører til indre uro hos den sørgende noe som hindrer energi utveksling med den avdøde.

 

Når energi-båndet til den avdøde ryker, da forteller smerten at hjertet blør. Energien påtar seg ny form gjennom en sorgprosess. En sorgprosess er det samme som en healing prosess, og de etterlatte må finne veien tilbake til et fredfullt hjerte. Det er ingen som kan fortelle hvor lenge en sorgprosess skal vare, men som et medmenneske er det viktig å ha respekt for hverandres reiser og vise medfølelse som en kjærlighetserklæring.

Min erfaring med etterlatte, er at de søker hjelp med healing prosessen fordi de holder på energien til den avdøde og er jordbundet. Sorgen tynger og de er lukket fra å kjenne nærværet av den som har gått over. Ubesvarte spørsmål holder liv i smerten og man kommer ikke videre i livet. Man lever i fortiden og gjenopplever smerten hver eneste dag! Belastningen svekker livskraften og i enkelte tilfeller meningen med livet.

 

Det å hjelpe et menneske i sorg ser jeg på som en velsignet oppgave forankret i ubetingede kjærligheten. Energi kan ikke forsvinne, men kun endre form, og i aksepten av denne sannhet kan sorgen transformeres fra smerte til kjærlighet å skape fred. Et blødende hjerte lindres gjennom opplevelsen av et enda sterkere energi-bånd, som forener alt liv gjennom hjertefrekvensen.

 

I mine øyne er sorgen en formidabel renselsesprosess! En styrkeprøve, som vekker tilstedeværelsen i livet, som minner oss på hvor sårbart livet er og hva du er her for å lære. Kjærlighetskraften vil aldri dø, den styrkes i møte med sorgen. En smertefull opplevelse av ubetinget kjærlighet.

 

Når man velger å hedre de gode, varme opplevelsene gjennom et åpent hjerte, da er man kanal for kjærligheten med nærhet til de på den andre siden. 

Close