Blog

Har du gitt opp drømmen?

norsk Sep 23, 2021

Innehar du drømmer, som står på vent eller kanskje har du gitt dem opp fullt og helt?

Årene går og drømmene forsvinner med hver begrensing du påtar deg. Fokuset er skiftet fra den indre til den ytre verden, og ubevisst påtar du deg holdninger, som stopper deg fra å følge sjelens kall.

 

Ektefølt manifestering!

Tenkt tilbake på hvordan du var som barn? Leken, fantasifull, uten sperrer og begrensninger, frem til du ble fortalt eller vist den mørke siden av det å være menneske. Plutselig var andres meninger og holdninger mer verdifulle enn dine egne.

Du må gjøre dette for å bli sett og hørt!

Du må ikke tro at du er noe!

Det er kun de som jobber hard som får suksess!

Penger vokser ikke på trær!

Det er kun de rike som kan gjøre som de vil!

 

Hvilke begrensninger har du, som stopper drømmen og hindrer visjonen din?

Begrensningene er ofte fler enn man tror og ubevisst tar de livet av drømmer! Vi er kun bevisst 5% av alle tanker og det tilsier at hele 95% av alle tanker, er ubevisste. Mange negative tanker og følelser svirer rundt i kropp og sinn, og kanskje har du blitt så komfortable med dem, at det har blitt en trygghet?

 

Er det naivt og urealistisk å følge drømmen?

Jeg husker tilbake til barndommen, hvordan visjonene jeg hadde, var som å lese et veikart. Jeg så destinasjonen og stolte blindt på mitt indre kompass. Alt jeg trengte var å glede meg over det som skulle skje!

Naivt og urealistisk var ofte dommen, når jeg delte mine visjoner med venner og bekjente. Heldigvis var min indre verden sterkere enn den ytre, og jeg valgte å lytte til det som inspirerte og fylte meg med glede.

Fra veldig tidlig alder var jeg sterkt fascinert av Walt Disney. Walt snakket mitt språk og jeg visste at Disney ville utgjøre en stor del av livet mitt. Den første biografien jeg leste, som 9 åring, var om Walt Disney. Jeg gjenkjente essensen i drømmen om å skape en verden hvor glede, kreativitet og samhold, var drivkraften og jeg kjente hvordan Walt Disney kallet på meg.

Naivt og urealistisk vil mange tenke, men i min verden finnes det ingen tilfeldigheter. I det øyeblikket jeg ble bevisst kallet, startet visjonen å utspille seg. Jeg kunne nesten ikke vente med å bli ferdig på skolen, for da skulle jeg til Disney å få oppleve det jeg erfarte på innsiden.

 

Universet responderer på urokkelig tillit og aksept!

Jeg tenkte aldri på hvordan jeg skulle få det til, jeg bare visste at det ville skje! Jeg var for ung til å ha begrensninger som en voksen, og med en familie, som brøt med «normalen», klarte jeg å holde liv i drømmen.

Visjonen ble sterkere og sterkere med årene, og Universet responderte deretter:

  1. 1988, når jeg var 13 år, åpnet den norske paviljongen i EPCOT i Walt Disney Word.
  2. Siste året på videregående skole, 1995, dukket en rekrutterer fra Walt Disney World opp for å intervjuet kommende cast members.
  3. Jeg fikk tilbud om jobb som Norwegian Fellowship Amabassador for Walt Disney World. Kun 6 personer ble valgt fra Norge.
  4. Høsten 1995, året jeg fullført videregående, startet eventyret!

 

 

 

 

 

 

 

 

Hva beviser dette?

Universet lover responderer til det du har akseptert! Enhver form for tvil stopper universet i å gi deg det du drømmer om. Tvil er menneskeskapt og holder deg fanget i det samme gamle, hvor egoet passer på at du er tro mot holdningene dine.

Uten tillit, tro og aksept, vil drømmen forbli en drøm. Jeg er dypt takknemlig til Walt Disney og andre visjonærer, som evner å lytte til hjertet og følge sjelens kall. Uten deres urokkelige tillit og aksept av egen kraft, ville verden forbli svart, hvitt.

Universet gir deg det du ber om, bevisst eller ubevisst!

 


 Gi nytt liv til drømmen! Bli med på GRATIS intensjonsetting mandag 27. September kl. 19:00. Trykk her for påmelding.

 

Close