Blog

Har du gått i feriemodus?

norsk Jul 11, 2021

Har du noen gang tenkt over hvorfor tempoet senkes når ferien er nær? Nå er det forventet at du skal roe ned og lade batteriene, slik at du kan komme tilbake til hverdagen frisk og rask, klar til å gjøre en ny innsats, frem til du igjen kan gå inn i feriemodus og gjøre det samme en gang til.

 

I ærlighetens-tegn så har jeg aldri helt forstått meg på feriemodus. Livet skjer uansett hvor du er og hva du gjør, og med viten om at du aldri kan ta ferie fra egne tanker og følelser, så er det liten sannsynlighet for at roen vil senke seg og batteriet lades, hvis du da ikke har funnet fred i hverdagen.

 

Ferietid kan være vanskelig for veldig mange, og kanskje spesielt i år, hvor vi har sett oss nødt til å følge nye regler og rutiner som har preget hverdagen og utfordret livets vante rytme. Jeg tenker tilbake til da jeg var i slutten av 20 årene og gledet meg helt vilt til ferie, for da skulle jeg bare slappet helt av, nyte livet og leve slik jeg ønsket! Når ferien endelig stod for dør, da skjedde det samme som året før, jeg ble syk! Det gikk så langt at jeg sluttet å planlegge ferie den første uken, fordi jeg mest sannsynlig ville bli syk og måtte ta meg inn.

 

Jeg kan i dag se tilbake på tiden med stor takknemlighet og kjærlighet til det mest sårbare, livet. Det å velge å leve her og nå, følge min naturlige rytme fremfor å vente til ferien, har blitt min redning. Det å frigjøre meg fra forventninger til hvordan ferien må være for å kunne kalles en ferie, er for lengst et tilbakelagt kapittel, og jeg nyter å være i feriemodus hver eneste dag i møte med livet. Jeg velger å lytte til min naturlige rytme, som fyller hjertet med glede og som løfter vibrasjoner og som gjør at jeg kan nyte gode vibber.

 

Min feriemodus består av å lære noe nytt om meg selv og livet mitt! Det kan være så enkelt som å lese bøker som utfordrer synet mitt på livet. Det kan være å lære meg noe nytt, eller rett og slett å utfordre meg selv på noe jeg tror er vanskelig. Alt som er med på å ta meg litt ut av komfortsonen og som bryter med gamle vaner og mønstre, er med på å løfte vibrasjoner og generer energi, som vil vare mye lengre enn kun frem til neste ferie!

 

Har du lyst til å fylle på med litt god vibber i løpet av sommeren? Da må du komme en tur innom bloggen min for påfyll. Husk å abonner på YouTube kanalen min for ukentlige podkast episoder, tips og råd om hvordan du kan være en kanal for kjærligheten.

 

Jeg ønsker deg en frigjørende ferie i takknemlighet til livet!💖

 

 

Close