Blog

Er du positiv eller negativ til endringer?

norsk Jun 11, 2021

Alle endringer, enten det er utenfor deg selv eller personlig, påvirker livskvaliteten på godt eller vondt. Hvordan du opplever endringene, forteller mye om hvordan du ser på livet. Er du kritisk til endringer? Synes du endringer er vanskelig og har du lett for å engste deg? Da er det på tide å ta tilbake kraften, løfte perspektivet og frigjør frykten, som holder deg jordbundet.

Hvordan du håndterer endringer er en refleksjon av ditt indre.

Du har frihet til å velge dine tanker og endre hvordan du har det. Ingen kan ta fra deg selvrespekten hvis du da ikke tillater det. Ser du på deg selv som mindre betydningsfull, da har du gitt bort kraften din til andre mennesker, og du er styrt av deres forventninger til hvordan du skal leve livet ditt og hvor mye verdi du har basert på kjønn, legning, religion, økonomi osv. Frigjøring fra enhver undertrykkelse, uansett form, starter med deg og dine tanker.

 

Et ønske om fred.

Et fredfullt hjerte, gjør fredfulle handlinger, som bringer fred til omgivelsene. Vi er alle en del av den kollektive bevissthet og i det øyeblikk du har tatt tilbake kraften din, funnet din stemme og sett din verdi, da er du med å styrke håpet om at kjærligheten  vil seire og forene alle som ett. Fred starter med deg. Finn fred med deg selv. Det er den største gaven du kan gi dine medsøstre- og brødre i nød. Menneske er flink til å kritisere andre, peke fingre, kalle hverandre navn, som jeg velger å unngå når jeg både snakker og skriver. Alt du sier og gjør er en refleksjon av ditt indre. Du speiler deg i den verden du skaper. Velger du å elske deg selv, da er det lett å elske andre. Har du respekt for deg selv, da er det enkelt å respektere andre. Har du tillit til deg selv, da er det lettere å stå trygt i møte med andre, osv, osv.

Illusjonen av å være separert fra andre er skapt av egoet. Kildenskraft er ren kjærlighet, kjent for menneske som ubetinget kjærlighet. Det finnes ingen betingelser for å få tilgang til kraften. Ditt opphav er ubetinget kjærlighet hvor ingen betingelser er pålagt deg og livet ditt, og det vil si at du er fri til å skape det livet du ønsker! Kidenskraft er selve skaperkraften og når du bærer kilden i deg som menneske, da er det ingen tvil om at du kan skape et liv som gir deg det du ønsker!

Inspirasjon (IN-SPIRIT)

Når du blir inspirert, hva skjer i kroppen din? Får du gåsehud? Kjenner du kreativiteten strømme gjennom kroppen? Blir du klar i hodet og glad i kroppen? Det er ingen tilfeldighet. Du har nettopp koblet deg til kildenskraft, som trigger kreativiteten og justerer frekvensen, slik at din sannhet ser dagens lys.

Livet er kort. Livet er en gave. Livet er hellig. Hva du fyller livet med er kun opp til deg! Mitt høyeste ønske er at du velger å elske deg selv, for ringvirkningene, som åpner opp for kildenskraft, vil bringe fred til Moder Jord og alle hennes skapninger.

Jeg har et mantra, gitt i gave fra min Guide Zarius, som jeg ønsker å dele med deg:

På sjelens reise er vi alle ett. I Ånden er vi alle like. Opplevelsen av dette, diskriminerer ei!

Close