Blog

Hva forteller energien din? (video)

norsk video norsk Apr 23, 2021
 
(trykk for å se video)

Blir du lett påvirket av andre? Er du bevisst hva som gir energi og hva som tapper deg?

Energinivået er sett på som "limet" mellom kropp og sjel og er det viktigste nivået når det kommer til å manifestere det hjertet brenner for. Sannhet og virkelighet forvaltes gjennom energinivået og forteller hvor viktig det er å være en aktiv deltaker i livet. Det hjertet brenner for og det du aktivt gjør for å skape et liv med mening, må inneha samme frekvens som speiles gjennom at ord og handling er en perfekt match. 

 

Er energien din ren og balansert?

Alt er energi, og hvordan du opplever energi er basert på frekvensen du innehar og  energi-kroppens vibrasjons-punkter. Sett fra et menneskelig perspektiv er det følelsene og tankemønstrene, som avgjør hvordan du opplever livet, og akkurat derfor er det viktig for livskvaliteten å inneha en ren og balansert energi. Når du står trygt i eget lys, da møter du all energi som beveger seg over, under og rundt deg på en kjærlighetsfylt måte. 

 

Et sterkt samspillet mellom kropp og sjel er....

nøkkelen til å manifestere det hjertet brenner for! Ikke minst bringer prioriterings-året 2021 styrke og kraft som er målrettet manifestering av sjelens intensjoner. Dette er en gave til alle mennesker, men vil du ha tilgang til kraften, da må du være lydhør til egen energi! Velg å prioriter sjelens intensjon i møte med livet, og du åpner opp for hjertefrekvensen og du får tilgang til kraften! 

 

Er du klar til å prioritere skaperkraften?

Vil du lære mer om hvordan du kan åpne opp for hjertefrekvensen gjennom frigjøring av utdaterte, gamle 3D strategier og oppnå målrettet og fokusert energi?

Når du blir medlem av Lysveien Online Program får du innføring i teknikker, strategier og verktøy som styrker samspillet mellom kropp & sjel.

Vil du ha hjelp til å:

  • gi slipp på begrensende tanker og følelser?
  • gi slipp på adopterte vaner og mønstre?
  • frigjøre deg fra gamle og utdaterte strategier?
  • lære hvordan lese energi?
  • åpne opp for hjertefrekvensen og styrke skaperkraften?
  • få klarhet i hvordan manifestere det hjertet brenner for?
  • oppnå større påvirkningskraft?
  • videreutvikle ressurser og evner? 
  • stå trygt i deg selv?

Da er Lysveien et fantastisk hjelpemiddel. Les mer om Lysveien Online Program her

 

Close