Blog

Deilig er Jorden!🌎💖

norsk Dec 22, 2021

Står du trygt i deg selv på tross av alt som skjer utenfor deg? Har du brukt prioriteringsåret 2021 til å finne ut av hva du ønsker å bruke energien din på?

Tenk at enda et nytt år går mot slutten og igjen har vi fått en kraftig påminnelse om hva som er viktig i livet. Skiftet er i full blomst og straks møter vi et nytt år hvor Tigerens kraft tar over. Det som en gang var «normalen» har utgått på dato og nå er det opp til deg og meg å gjøre valg som styrker hjertefrekvensen.

Julehøytiden er en magisk tid hvor tro, håp og kjærlighet til livet, hverandre og verden bringer lys inn i mørket. Hver dag er en gylden mulighet til å velge fra hjertet og tillate kjærligheten å nære det hjertet brenner for.

Fra jeg var liten har jeg alltid hatt store drømmer, og det har jeg fremdeles! Hjertet hvisker en bønn for en verden hvor mennesker lever i fred, hvor alt liv respekteres og kjærligheten til Moder Jord styrer våre handlinger. Jeg tenner lys i takknemlighet til samspillet og ønsker at drømmen min en gang vil gå i oppfyllelse.

Hva hvisker hjertet ditt denne julehøytiden?

Tenn et lys, send en bønn og sammen vil vi skape en bølge av hjertevarme som skylder over Moder Jord og alle hennes skapninger.

Jeg ønsker deg en riktig god jul og et magisk nytt år! 🎄🌟❤️

Close

Jeg sender deg Go'Vibber rett i innboksen din!