Blog

Personlig Kanalisering

kanalisering video norsk Jul 26, 2023
 

Har du mottatt en personlig kanalisering? 

Det er 15 år siden Zarius, min personlige guide, formidlet til meg at jeg skulle kanalisere budskap til menneskeheten som ville vekke og reaktivere sjelens ressurser. Det var ingen lett avgjørelse å overgi seg til noe som ble sett på som "galskap" og få tok seriøst, men med kjærlig veiledning og en ulykke hvor Zarius reddet livet mitt, overga jeg meg til sannheten i mitt indre.

Nå 15 år etter og over 1100 timer med kanaliseringer så kan jeg med stolthet si at uten Zarius & Det 7 Rådet ville livet vært mindre kjærlighetsfylt og uten mening. De har veiledet, oppmuntret og grepet fysisk inn i livet for å bistå sjelen med å vise vei, men aldri uten at jeg har bedt om hjelp.

Har du lurt på hva Universell kraft har å si om din sjels reise til Moder Jord? Eller hva du kan gjøre for å la sjelen vise vei? Eller kanskje hvilken retning i livet som er den riktige for deg? Hvis du hadde muligheten til å ha en dialog med dine Guider og Mestre, hva ville du spurt om?

I 2022 fikk jeg beskjed om å bidra mer offentlig med kanaliseringer og begynte å tilby personlige kanaliseringer via zoom, og etter en tung tid med mange spørsmål til hvordan og hvorfor det skjedde, var det igjen Zarius & Det 7 Rådet som nok en gang reddet meg!

Jeg er dypt takknemlig for samspillet jeg har med Rådet og er klar til å dele det med resten av verden. Nå kan du bestille personlig kanalisering med Zarius & Det 7 Rådet, og stille spørsmål og motta veiledning, og akkurat nå tilbyr jeg 30 min. privat kanalisering via zoom til redusert pris.

Tilbudet er gyldig t.o.m. 11. august, og kan bestilles ved å klikke linken under.

BESTILL KANALISERING

Det er begrenset med sesjoner ledig, så vær rask hvis du ønsker å benytte deg av tilbudet.

Vil du være med på månedlige kanaliseringer med Rådet? Da er Regnbuensvei Online Program for deg. 

 

Close