Blog

3-Dager Energy Reset Intensive

video norsk May 03, 2024
 

Reset energien til ditt autentiske vibrasjonspunkt og finn din sanne stemme

I en verden som gjennomgår store endringer er det viktigere enn noen gang å stå stødig forankret i sin egen energi og kraft. Mennesker som har begynt sin oppvåkningsprosess og kjenner sjelens kall, kan oppleve at de mister stemmen sin og blir kraftløse i møte med utfordrende mennesker og situasjoner.

Energy Reset Intensive er en 3-dagers «in person» intensiv der Vibecke, sammen med sine guider Zarius & Det 7 Rådet, vil bistå deg med å rense ut og balansere energien din, samt energiene i miljøet rundt deg, slik at du står trygt forankret i din egen kraft, uavhengig av hvilke energier du har rundt deg. 

Gjennom en transformerende renselsesprosess vil du forløse blokkeringer fra nåværende og tidligere liv, og oppnå en dyp forbindelse med din egen sjel.

Intensjonen for programmet er å hjelpe deg med å resette energien til ditt autentiske vibrasjonspunkt, slik at du kan gjøre bevisste valg som innehar ditt høyeste gode, uten å la deg påvirke av eksterne energier. Du vil i tillegg kunne se deg selv i et ærlig og autentisk lys, og gi slipp på frykten som i dag hindrer deg i å leve det livet du ønsker.

Du vil oppleve en fornyet følelse av selvtillit og styrke, og finne din sanne stemme, noe som er essensielt for å kunne utgjøre en forskjell.

Den største innsatsen du kan gjøre for deg selv, i en verden som trenger autentiske ledere, er å gjenkjenne og omfavne din egen sjel - frekvensen som representerer ditt høyeste potensiale, ditt kall.

Klikk for programoversikt og send søknad.....

Close