Blog

Er du fanget i egoets grep?

norsk video norsk Sep 22, 2021
 

Gå fra stagnasjon til motivasjon ved å transformere energien din!

Energi kan verken oppstå av seg selv eller forsvinne. Energi kan kun omdannes fra en form til en annen. Denne påstanden er bekreftet av vitenskapen og med den innsikt, er det ingenting utenfor som kan styre hvordan du opplever livet!

Er du misfornøyd med hvordan livet utspiller seg, da er det et klart og tydelig signal fra sjelen, om at det er på tide å omforme eller transformere energien du kringkaster. Du kan gå fra stagnasjon til motivasjon ved hjelp av enkle teknikker, som hjelper deg til å frigjøre deg fra egoets grep.

Disse 3 strategiene vil åpne opp for Sjelenivået.

Nr. 1 Frigjør deg fra Egoets grep

Hvilke tankemønstre hindrer deg i å trå utenfor komfortsonen? Når du blir bevisst hvilke fastkjørte mønstre som holder deg tilbake, da har du allerede redusert motstanden fra egoet, og du kan begynne implementeringen av nye strategier.

Nr. 2 Omfavn Egoet

Egoet finner "verdi" i det uforløste, og vil du skape nye opplevelser å tre utenfor komfortsonen, da må egoet se og føle verdien før opplevelsen har skjedd. 

Nr. 3 Transformer Energien

Hvordan kringkaster du energi? Hvilke tanker og følelser må du inneha for å aktivere hjertefrekvensen og skape det hjertet ditt brenner for? I det øyeblikk du overgir deg til kjærlighetskraften, da aktiverer du frekvens 3 og du er en Kanal for Kjærligheten!

Hvis du opplever å stå fast på tross av vilje og mental forståelse, da er du fanget i egoets grep.

 


Bli med å lær mer om Frekvens 2 Energinivået og hvordan du kan gå fra Stagnasjon til Motivasjon ved hjelp av spirituell teknologi. Gratis påmelding ved å klikke linken Intensjonsetting Lysveien

 

Close