Sjelereise

Life Between Lives Hypnotherapy

Er du klar for å utforske livet mellom livene?

Hvem er du? Hvorfor utspiller livet seg på måten det gjør? Hva er du her for å utrette? Hva er egentlig meningen med livet?
Svarene finner du i deg selv, og ved hjelp av Life Between Lives® (LBL) Hypnotherapy, kan du nå bli bevisst svarene!
LBL er en dyp hypnotisk prosess, utviklet over flere år av Dr. Michael Newton. Metoden har til intensjon å åpne opp for ditt høyere jeg, sjelen, forbinde deg med dine Guider og Mestre, og åpne opp for en dypere forståelse av sjelens reise gjennom tid og rom.

Hva kan du forvente av en lbl?

Hva kan du forvente av en lbl?
LBL prosessen gjennomføres online. Under LBL sesjonen er det sjelen som viser vei og med veilederen som anker til den fysiske dimensjonen
Du vil bli veiledet til å utforske:
 • mors mage
 • reisen hjem til sjelenivået
 • møte med Guider og Mestre
 • Sjelefamilie og sjelegrupper
 • livs- & kroppsvalg
En LBL sesjon består av flere deler og oppgaver som må klargjøres før selve sesjonen.
LBL prosessen består av:
 • ca. 30 min. forberedende samtale med hypnoseforberedelser.
 • Mellom 2,5 - 3 timer med LBL sesjon.
 • Ca. 30 min. oppfølgende integrasjonssamtale.  

Du kan forvente å bruke ca. 4,5 - 5 timer på LBL prosessen. Sesjonen vil bli tatt opp og delt med deg via dropbox.

Du kan gjennomføre en LBL sesjon når du:
 • har gjennomført en vellykket PLR eller regresjon til tidligere liv.
 • er frisk både fysisk og mentalt.
 • er over 30 år. Unntak kan vurderes ned til 25 år.

Webinar Video

Hvordan foregår en LBL sesjon? Se utdrag fra Live Webinaret.

 

Nå har du muligheten til å få din egen erfaring med Life Between Lives Hypnotherapy utviklet av Dr. Michael Newton. 

Enhver LBL er unik akkurat som deg, men ved hjelp av spesifikke stoppesteder underveis, kan vi se likehetstrekk som beskriver opplevelsen med livet mellom livene, slik som beskrevet i bøkene Journey of Souls & Destiny of Souls.

LBL prosessen skjer online. MNI har bidratt med råd og tips til hvordan videreføre LBL prosessen inn i en ny tid.

Hva kan du forvente?

Enhver LBL sesjon er unik, men ved hjelp av bestemte stoppesteder på reisen, finnes det mange likhetstrekk. Bli med når Hilde forteller om sin erfaring fra mors mage.

 

greit å vite

All hypnose er selvhypnose. Din evne til å gi slipp på kontrollbehovet og la deg veilede er avgjørende for en vellykket sesjon. 

Det er ikke uvanlig å være usikker til egen mottakelighet. Vanlige årsaker kan være usikkerhet av å miste kontrollen, eller blokkerte minner fra fortiden, som ligger beskyttet i underbevisstheten. Du mister aldri kontroll under hypnosen og kan åpne øynene på eget initiativ, men fordi du tillater deg selv å følge forslagene som blir gitt, vil du oppnå dypere stadier av avslappethet og synke dypere inn i transe.

Er du frisk kan du i utgangspunktet gjennomføre en PLR eller en LBL sesjon. Lider du av mentale lidelser (inkludert depresjon) eller benytter visse medikamenter, som også påvirker evnen til å kjøre bil, kan du ikke gjennomføre PLR eller LBL i regi av ATG academy Vibecke Garnaas. Har du andre helseutfordringer må dette opplyses om før du bestiller sesjon. Forhør deg med lege hvis du er usikker på om du kan gjennomføre en LBL sesjon.

Det er en stor fordel å være eldre enn 30 år når du gjennomfører en LBL, men erfaringsmessig er sjelens utvikling mer avgjørende enn den fysiske alderen. Jeg opplever at alle mottar det de trenger der og da, uansett alder, men jeg har valg å sette en grense ved 25 år, av hensyn til hjernens utvikling. 

LBL prosessen består av:

 • 30 min. felles forberedelse og test av teknisk utstyr. 
 • Mellom 2,5 - 3 timer sesjon.
 • 30 min. oppfølging ved endt sesjon. 

En PLR sesjon varer i ca. 2,5 time.

Alle sesjoner skjer online via zoom. 

Det er individuelt hvordan hver enkelt opplever en LBL-sesjon. Det er helt normalt å bli sliten både fysisk og mentalt og det er å anbefale at du benytter resten av dagen til å slappe av og la informasjon og kunnskap å integreres i kroppen. Noen opplever et større behov for søvn i en periode etter sesjonen. 

Innledningsvis, under induksjonen, begynner vi med å fokusere på den fysiske kroppen, slik at kroppen kan hvile, mens vi jobber med å åpne opp for et høyere bevissthetsnivå ved hjelp av visualiseringer og oppvarming av underbevisstheten - hvor alle minnene ligger lagret. Hvis det finnes blokkeringer fra fortiden, dukker de som regel opp under oppvarmingen, når vi går tilbake i tid, år etter år, hvor du blir yngre og yngre og hvor vi kun ser på positive eller nøytrale barndomsminner.

Etter en vellykket regresjon gjennom barneårene tar vi steget videre tilbake til mors mage. Etter noen enkle spørsmål fortsetter vi videre tilbake til sjelenivået.

LBL prosessen foregår online. Det er ingen personlig oppmøte og du kan gjennomføre LBL sesjonen i egne trygge omgivelser.

Vi møtes på zoom. Zoom appen kan installeres på pc/mac eller på telefon og er gratis. Link til sesjoner blir sendt på e-post senest dagen før avtalt tidspunkt.

Tekniske krav til LBL sesjon:

 • PC/Mac med lyd, mikrofon og video.
 • Nettverkshastighet tilpasset online spill eller videofremvisning.

Du kan lese mer om zoom ved å trykke linken under:

les mer om zoom

Prisen vil variere ut i fra følgende kriterier:

 • Inkl. PLR (regresjon) sesjon
 • Inkl. nettkurset regresjon
 • Kun LBL sesjon

Veiledende priser pr. 01.11.23:

 • Online PLR Sesjon kr 3 125,-. (Personlig oppmøte kr 3 750,-)
 • Online PLR + LBL kr 5 997,-.
 • Online LBL Sesjon kr 4 375,-. (Personlig oppmøte kr 5 250,-)

Personlig oppmøte tilbys i spesielle perioder. Vennligst ta kontakt for neste mulighet. 

Personlig oppmøte tilbys til medlemmer av Lysveien Online Program og Regnbuensvei Online Program året rundt.

 

Du bestiller sesjon ved å fylle ut skjema Bestill Sesjon under. Her velger du hvilken sesjon du er interessert i å gjennomføre. Når skjema er sendt vil du motta en epost med mer informasjon.

Husk samtidig å fyll ut Samtykkeskjema som du finner under Bestill Skjema.

Sesjon

Sesjon

Det vil være en glede å få veilede deg tilbake i tid og rom! Fyll ut skjema og jeg tar kontakt med deg for nærmere avtale. 

Bestill sesjon

SAMTYKKESKJEMA

Life Between Lives® (LBL) Hypnotherapy Sesjon eller Regresjon (PLR) Sesjon

Discover Life Between Lives Wisdom Podcast

Kan jeg hjelpe deg?

Jeg har 15 års erfaring som Spirituell Coach og Regresjon spesialist og hjelper hjerte-styrte mennesker og bedrifter med å skape bærekraftig vekst. I 2012 ble jeg, som den første i Norge, sertifisert av Michael Newton Institute og er i dag co-produsent for podkasten Discover Life Between Lives Wisdom i regi av MNI. 

Les mer.