Løft frekvensen med kun en kanalisering!

Lurer du på om du er på rett vei eller føler du deg blokkert i møte med din spirituelle reise? Søker du etter dyp og meningsfylt veiledning for å navigere livets opp- og nedturer? Nå er det på tide å tillate sjelen å vise vei, og skape et liv som ivaretar ditt høyeste gode.

Forestill deg hvordan det vil være å følge sjelens kall og leve ut dine innerste drømmer hver eneste dag. Du trenger ikke å gi bort kraften din og tillate andre å bestemme hvordan du skal leve livet ditt. 

Oppleve kraften av å bli veiledet av de høyfrekvente energiene Zarius & Det 7 Rådet. De er klare til å bistå deg med å løfte frekvensen og aktivere din unike frekvens slik at du kan bli en bevisst medskaper av et bærekraftig liv hvor sjelen viser vei.

Sette av tid til en uforglemmelig kanalisering med Zarius & Det 7 Rådet, og frigjør deg fra lavere frekvenser og åpne opp til din unike frekvens slik at du kan stå i egen kraft! 

 

Din Lysvei er klar!

- La sjelen lyse opp veien din videre.
 

Trå ut av komfortsonen og overgi deg til høyere frekvenser og transformer livet ved å la Sjelen vise vei.

"Til deg som søker Lyset, kraften har nå endret seg i rommet, i hverdagen, i verden. Det blåser fremdeles en kald vind over Moder Jord, men med din innsats, og den kraft du bringer til Moder Jord, er du med på å mildne og stilne disse vindene.

Vi minner om at det å søke innover, gir innsikt i den dypere forståelsen av universet og den kraft som befinner seg her. Og ved at du nå søker Lyset i deg selv, løfter din frekvens, så tilfører du nå universet ny næring som er nødvendig for å stilne og mildne disse vindene. Du er viktig! Mer viktig enn du aner."

- Grogen

 

Kjærlig veiledning av Zarius & Det 7 Rådet

 Personlig Kanalisering

 

I en verden i stadig utvikling kan det være utfordrende å vite hva man skal lytte til og hvilken vei som er den beste for deg.

Daglig blir vi utsatt for lavfrekvente energier enten det er gjennom media eller prosjetert fra familie, venner, kolleger etc., og til slutt husker man ikke hvem man egentlig er og hva man kom hit for å gjøre. 

Livet som menneske går gjennom sesonger, og nå er vi på en oppadgående bølge av høyfrekvent energi som hjelper med å returnere til egen sannhet og unike frekvens.

Viktigheten av å returnere til egen kraft: 

  • La Sjelen Vise Vei.
  • Aktiver Sjelens-ressurser.
  • Snakk din Sannhet.
  • Finn lidenskapen.
  • Elsk den du er.
  • Stå trygt i deg selv.
  • Følg intuisjonen.
  • Overgi deg til egen Frekvens.
  • Bli med-skaper til en bedre jord.
  • Åpne opp for samspill med ditt Spirituelle Team.
"Begynn å leve ditt live fra Sjelen. Aktiver sjelen og leve ut i det fysiske. Fyll din kropp med sjelen. Det er nødvendig å handle i det fysiske for å erfare tilliten du har til sjelen. Lytt og handle. Det vil vekke tilliten mellom deg og sjelen. Din kropp og sjelen."

- Zarius

Bestill personlig kanalisering og motta kjærlig veiledning i møte med livet og sjelens kall.

BESTILL SESJON

Ingrid Q. Loe

Oppvekkende! Vibeckes kanalisering er det mest troverdige, sanne og forståelige jeg har vært i.

🌟🌟🌟🌟🌟

Michael Muller

Professional Accurate I was able to gain answers to questions I have held within me for many years. I am certainly going to re- listen every night to enable me to attune to this obviously high frequencies. Thank you.

🌟🌟🌟🌟🌟

Marielle

I thoroughly enjoyed both the warmness of Vibecke and the wisdom of Zarius and The Order of 7 she channelled. I am still unpacking all the information I received from them. The recording of the session is a great idea as there is so much wisdom that every time I re-listen to the channelling, I learn something new from it. The messages are profound and deep and provide me with tools I have only just started to utilize. This channelling will provide me with the learning material for a long time to come. Thank you Vibecke and Zarius and The Order of 7! 

🌟🌟🌟🌟🌟

Introduksjon

Zarius & Det 7 Rådet

 

 

Hvordan kan Rådet hjelpe deg?

Livet byr alltid på opp- og nedturer, men hvordan kan man være fri i møte med vanskeligheter?

Zarius & Det 7 Rådet består av 7 høyfrekvente energier som åpner opp for sjelens-ressurser og dens evne til å vise vei.

Med hjelp fra Rådet vil frekvenser aktiveres og frigjøres slik at universets sannhet aktiveres gjennom mennesket.

"Du er kanal for kjærligheten. Din oppgave innehar denne kjærligheten, og for å finne kjærligheten og koble deg opp på denne, for så å manifestere denn, så må du først finne kjærligheten i deg selv. Først da kan din livsoppgave skinne og manifestere seg med styrke og kraft. Da vil valgene dine bli enklere, valgfriheten vil bli større og du vil kjenne hjertet boble av glede."

- Zarius 

Kjøp bok

Utdrag Kanaliseringer

 
 
 
"Jeg stiller spørsmål og får spørsmål tilbake som gjør at jeg blir bevist min egen utvikling. Jeg har et spesielt hjerte for Gloria. Hun har et varmt og mykt vesen som gjør at jeg mykner opp. Jeg anbefaler på det sterkeste veiledning med Vibecke og Rådet."
FREKVENS 7

Tresna 

Formidler sjelens unike frekvens

Som et multidimensjonalt vesen bærer du i dag opplevelser fra andre liv på andre planeter som utgjør sjelens unike frekvens. Moder Tresna hjelper med å aktivere ditt unike opphav.

 

 

FREKVENS 6

GROGEN 

Observatøren og formidler av Lysveien og Stjernene i universet

Sjelens reise gjennom tid og rom er forankret i Lysveien, og forteller din sjels historie. Grogen hjelper med å se klart hvilken vei som vil støtte oppunder sjelens unike frekvens og kall.

 

FREKVENS 5

ZARIUS

Læremester i hvordan leve som en fri sjel

Sjelen innehar spesielle egenskaper, talenter eller ressurser, og når du lever ut disse i møte med livet, da er du tro mot deg selv og snakker din sannhet. Zarius hjelper med å omfavne sjelens-ressurser og manifestere sjelens drømmer.

 

FREKVENS4

GLORIA

Aktiverer hjertefrekvensen 

Åpner hjertet for å tillate lyset i deg og skinne for det liv du har påtatt deg. Gloria hjelper deg med å healing av barnet i deg, relasjoner og karma slik at hjertet kan åpnes gjennom egenkjærlighet.

FREKVENS 3

IKNA

Styrker intuisjonen gjennom frigjøring av 3D strategier

Menneskeskapte begrensninger skygger for sjelen. Ikna hjelper deg med å bli lydhør til sjelen og dens stemme, slik at intuisjonen styrkes.

 

FREKVENS 2

IMPALA

Verner om alt liv 

Vi er alle ett! Den verdien mennesket bærer speiles gjennom respekten for eget og andres liv. Impala hjelper deg med å returnere til kraften slik at du kan erfare hvor verdifull du er slik at dette speiles i dine handlinger.

 

FREKVENS 1

INSPIRIA

Tenner gnisten til livet

Sjelen forankres i kroppen gjennom lidenskap og glede. Inspiria hjelper deg med å tenne gnisten til livet slik at kroppen kan bære frekvensen av glede og takknemlighet til livet.

 

LA SJELEN VISE VEI!

Personlig Kanalisering

30 Minutter
Kanalisering

Kr 1 250,-

Via Zoom

BESTILL SESJON

60 Minutter
Kanalisering

Kr 1 550,-

Via Zoom

BESTILL SESJON
Alle sesjoner er forhåndsbetalt via Vipps. Avbestill sesjonen frem til 48 timer før for å motta full refusjon.

Opptak av sesjonen sendes via dropbox.

Hva sier andre om personlig kanalisering?

Personlig Kanalisering

Jeg hadde min første reading med "Rådet, Zarius og Gloria" tidliger denne måneden. I løpet av de siste 10 år har jeg møtt flere som har kanalisert readinger for meg, både ifm vanskelige situasjoner og også i ren nyskjerrighet og søken etter spirituell visdom. Jeg har stor takknemlighet for anledningen til å kunne ha kontakt med Mentorer og uendelig visdom. Readingen og visdommen jeg fikk formidlet gjennom Vibecke Garnaas var sjelsettende, "to the point" med rake pøkker!! Oppløftende, fullt og fylt av kjærlighet. Tusen takk, stor takknemlighet til Vibecke.

 

🌟🌟🌟🌟🌟

- Engebret O. Fekene

Personlig Kanalisering

Hva vil du å fortelle om opplevelsen av å bli veiledet av Zarius & Det 7 Rådet?

Jeg opplevde den spot on og veldig støttende. Den første var veldig tydelig på å sette nødvendige grenser for meg selv. Det var veldig, veldig støttende. Gloria var så hjertevarm og god. Jeg følte hun var morskjærligheten jeg aldri fikk. Ubetinget kjærlighet. I dagene etterpå har jeg følt det som mange kilo er blitt løftet fra skuldrene mine. Følt et positivt energiskifte i meg. Tristheten er borte. Jeg føler jeg er på rett vei og de bekreftet det. Dette var den beste veiledning av slik art som jeg har opplevd. Ren kjærlighet begge to.

Hva vil du si til andre som kanskje føler seg usikker på om dette er noe for dem? 

Jeg vil anbefale dette på det varmeste. Den beste kanaliseringsveiledning jeg har opplevd. Jeg har allerede anbefalt dette til flere.

🌟🌟🌟🌟🌟

- Kristin

Personlig Kanalisering

For sju år siden fikk vi gjennom en spiritualistisk kanalisering beskjed om å skrive en bok. Den skulle bli Boken med stor B, og den åndelige verden skulle hjelpe oss. Hjelp har vi fått, for eksempel i form av tittelen på boken: Å knekke livets kode. Nå er boken ferdig skrevet og utgitt. Vi bestilte derfor en kanalisering med tema: Ny instruks eller veiledning fra den åndelige verden?

Kanaliseringen til Vibecke var reell og av høy kvalitet. For eksempel ble våre personligheter beskrevet, noe Vibecke ikke kunne vite noe om. Det ble sagt at kanaliseringen var på vegne av våre egne guider, og gjennom den fikk vi helt konkret veiledning om hvordan vi bør gå videre med å gjøre boken kjent og å formidle budskapet i den.

Tusen takk Vibecke for en kjempenyttig kanalisering av høy kvalitet!

- Per Hjalmar Svae & Tone Bell Rysst

Personlig Kanalisering

Hva vil du å fortelle om opplevelsen av å bli veiledet av Zarius & Det 7 Rådet?

Dette var en kraftfull opplevelse som ga meg mer enn jeg kunne håpet på! Både erfaringen av energien som kom gjennom og ordene som ble delt, har hjulpet meg enormt. Dette er spirituell veiledning på et nivå jeg sjelden opplever!

Hva vil du si til andre som kanskje føler seg usikker på om dette er noe for dem? 

Om intuisjonen din leder deg til Vibecke, så er du opp for både en dyp og minnerik opplevelse!

🌟🌟🌟🌟🌟

- Andre Ediassen

Personlig Kanalisering

Jeg har hatt flere kanaliseringer med Vibecke og Det 7. Rådet og det er like vakkert hver gang.

Under kanaliseringen bades jeg i kjærlighet. Det er så godt å være der, hvile der. Jeg vil egentlig bare bli værende der.

Veiledningen er vennlig og mild. Jeg blir kledd naken i sannhet og det føles trygt. 

Jeg sitter igjen med så mye kjærlighet, mer klarhet, takknemmelighet, glede og kraft. Jeg får nye perspektiver på meg selv og livet mitt.

Det skjer en healing under kanaliseringen. Hver gang jeg hører på opptaket registrerer jeg noe nytt og ny healing skjer og jeg oppnår ennå mer klarhet.

 

Kanaliseringen er magisk!"

- Janne Indriel

Personlig Kanalisering

Hva vil du å fortelle om opplevelsen av å bli veiledet av Zarius & Det 7 Rådet?

En stor hjerteåpner ❤️ Jeg fikk høre akkurat det jeg trengte for meg og reisen min videre. Et trygt rom å gi slipp på murer og begrensende tankeganger. Jeg ble veiledet på en lett og skånsom måte, og fikk svar på spørsmålene jeg stilte.

Stor bonus for meg var den uoppfordret veiledningen fra Inspiria i starten som varte en god stund, slik at jeg kunne bare slappe av og ta imot.

Anbefales på det sterkeste!! Vibecke er en kraftfull kanal som opererer på en høy kraftfull frekvens av renhet som bare i seg selv gir enormt mye påfyll. Inspirerende på alle plan. Bestiller ny time veldig snart 🤗

🌟🌟🌟🌟🌟

- Mari Kynningsrud

 

Personlig Kanalisering

Hva vil du å fortelle om opplevelsen av å bli veiledet av Zarius & Det 7 Rådet?

Ved å bli veiledet av Zarius & Det 7 Rådet finner jeg svar i meg selv. Som f.eks. den veiledningen jeg fikk i dag gikk på at tryggheten i meg selv må forankres før jeg kan gi andre glede.

Jeg stiller spørsmål og får spørsmål tilbake som gjør at jeg blir bevist min egen utvikling. Og jeg har et spesielt hjerte for Gloria. Hun har et varmt og mykt vesen som gjør at jeg mykner opp. Jeg anbefaler på det sterkeste veiledning med Vibecke og Rådet hennes.

Hva vil du si til andre som kanskje føler seg usikker på om dette er noe for dem? 

Lurer du på om dette er noe for deg, vil jeg anbefale deg å ta sjansen å prøve. Du vil bli positivt overrasket. Jeg har hatt gleden av å bli veiledet av Zarius og Rådet flere ganger, og svarene jeg får gir god mening. Du vil få innsikter du tidligere ikke hadde siden du blir spurt tilbake på en måte som gjør at du må finne svar i deg selv.

🌟🌟🌟🌟🌟

- Rosa Laurendz

Personlig Kanalisering

Hva vil du å fortelle om opplevelsen av å bli veiledet av Zarius & Det 7 Rådet?

Det var en lærerik, ærefullt og utrolig opplevelse.Og vanskelig. Ikke lett å vite hva å spørre om og svare under dialogene.

Hva vil du si til andre som kanskje føler seg usikker på om dette er noe for dem? 

At den kjærligheten du blir møtt med gjør deg trygg. Og at de bare ønsker å hjelpe deg(selv om du får kjeft)

🌟🌟🌟🌟🌟

- Merete Gihbsson

Personlig Kanalisering

Hva vil du å fortelle om opplevelsen av å bli veiledet av Zarius & Det 7 Rådet?

Når man velger å ta i mot veiledning fra Rådet fra et åpent hjerte, oppleves budskapet de kommer med så ærlig og fylt av kjærlighet. Budskapet bistår meg med å utvikle meg som menneske på alle plan og gir meg sjelefred.

Hva vil du si til andre som kanskje føler seg usikker på om dette er noe for dem? 

Kjenn på om du er klar til å møte hele deg, både lyset og mørket i deg. Er du klar for dette, vil du erfare kun kjærlighet.

🌟🌟🌟🌟🌟

- Bente Bjørgesæter

Personlig Kanalisering

Hva vil du å fortelle om opplevelsen av å bli veiledet av Zarius & Det 7 Rådet?

Jeg er så glad for at jeg fikk spørre så mange spørsmål. Svarene jeg fikk var helt fantastisk og oppklarende, og jeg tar de med meg i stor takknemlighet - jeg skal bruke rådene jeg fikk hver dag fra nå.

Hva vil du si til andre som kanskje føler seg usikker på om dette er noe for dem? 

Jeg er ikke i tvil - jeg vil si Go for it. Du vil ikke angre!

🌟🌟🌟🌟🌟

- Eva Helen B. S.

Personlig Kanalisering

Hva vil du å fortelle om opplevelsen av å bli veiledet av Zarius & Det 7 Rådet?

Veldig fint, ærlig og presis veiledning.

Hva vil du si til andre som kanskje føler seg usikker på om dette er noe for dem? 

Kan anbefale Vibecke på det varmeste!

🌟🌟🌟🌟🌟

- Marthe K.

Personlig Kanalisering

Hva vil du å fortelle om opplevelsen av å bli veiledet av Zarius & Det 7 Rådet?

Kraftull, presis og kjærlig.

Hva vil du si til andre som kanskje føler seg usikker på om dette er noe for dem? 

Gjør det, bare gjør det. Det er verdt å sjekke.

🌟🌟🌟🌟🌟

- Eva Maria J.

Kanal for Zarius & Det 7 Rådet

Mitt kall er å være en ren kanal for kjærligheten og hjelp mennesket til å ta i bruk sjelens-ressurser slik at vi sammen kan bistå i skapelsen av en ny jord.

Det er med takknemlighet, lys & kjærlighet jeg har overgitt meg til sjelens-ressurser og omfavnet mitt sanne jeg, slik at jeg i dag kan kanalisere budskap, visdom og innsikt formidlet gjennom de 7 høyfrekvente energiene, Zarius & Det 7 Rådet. 

Du og ditt liv er ingen tilfeldighet! Bli med på en frigjørende reise ved å omfavne ditt multi-dimensjonale jeg og tillate sjelen å vise vei. 

Hjertelig hilsen,

Vibecke💖