Chakra Rens

Alt du trenger for å frigjøre blokkert energi

Chakra rens vil styrke energi-flyten og samspillet mellom kropp og sjel, og når du gjør en chakra rens regelmessig, da trener du opp underbevisstheten og evnen din til å lytte til kroppens signaler. 

CHAKRA ER BLOKKERT NÅR

CHAKRA ER BLOKKERT NÅR
 • du opplever å være ukonsentrert. 
 • Føler deg urolig eller nedstemt.
 • Du er fastkjørt i gamle, begrensende tanker og følelser.
 • Vanskeligheter med å ta avgjørelser og gjøre valg. 
 • Du er ofte sliten eller trøtt.
 • Lei deg og har vanskelighet med å uttrykke hva du føler.
 • Du er redd eller usikker. 
 • Mangler glede og lidenskap.
 • Du ikke klarer å se for deg veien videre i livet.
 • Du er redd for å trå utenfor komfortsonen.

Hvis du en person som klarer å leve i øyeblikket og la fortid være fortid, og ikke engste deg over fremtiden? Da har du ingen behov for et verktøy som Chakra Rens....

men for deg, som kjenner at det lugger inne i deg, at utfordringer er det nok av og usikkerhet gjør det vanskelig for deg å gjøre valg, da finnes det effektive løsninger som vil få deg raskt tilbake i balanse.

Det er mange gode verktøy å velge mellom, men ikke alle lar seg enkelt gjennomføre når det trengs. 

Det tar kun 26 min...

med målrettet og fokusert energi for å gi slipp på stresset av en hektisk hverdag, styrke kraften og løfte frekvensen.  Du gjenoppretter balansen og du vil erfare mer energi, handlekraft og glede. 

 

Har du vanskeligheter med å legge fra deg jobben og være tilstede i øyeblikket?

Du er ikke alene! I en livskvalitets undersøkelse fra 2020 gjennomført av SSB, ble det dokumentert at aldersgruppen 18-24 år og 25-44 år, skiller seg fra befolkningen med en lavere gjennomsnittlig tilfredshet med livet.

Tanker er energi, og når du går fra en ting til en annen, uten å være bevisst energien din, da oppstår det ubalanse og det setter seg i chakra. Langvarige blokkeringer påvirker kroppen og livskvaliteten i negativ retning.

Når du bruker chakra rens blir du bevisst blokkeringer, du gir slipp på energien og gjenoppretter balansen. Chakra rens er et effektivt og trygt verktøy målrettet energinivået og kan bidra til å styrke enhver form for coaching, terapi eller behandling.

 

Det er som alt annet du velger å starte med, du trenger vilje for å gjennomføre. Du må trene opp mottakelighet akkurat som du må trene muskler for å se og kjenne endring, men er du allerede bevisst energi-flyten din, da vil du umiddelbart kjenne endring og hvordan energi-flyten påvirker humøret!

Hvorfor er Chakra rens så viktig?

Hvorfor er Chakra rens så viktig?

Kroppen er utrustet med 7 hoved Chakra, kjent som energisentre. Hver Chakra har en spesifikk oppgave som påvirker hvordan du erfarer livet ditt.

 • Root Chakra er rød og sørger for at kroppen er i kontakt med Moder Jord gjennom jording. 
 • Sacral/Hara Chakra er oransje og forvalter følelsene dine.
 • Solar Plexus er gul og representerer intellektet.
 • Hjertet Chakra er grønn eller rosa og er opphavet til egenkjærlighet.
 • Hals Chakra er blått og formidles gjennom kommunikasjon.
 • Det Tredje Øyet er indigo farget og er vårt intuitive vindu for sjelens reise.
 • Krone Chakra er lilla og vår tilkobling til sjelens ressurser.
Dette er en veldig kortfattet forklaring, men gir nok innsikt til å forstå at balanserte Chakra, som spinner og vibrerer innenfor samme frekvens, er oppskriften på at den fysiske kroppen fungerer optimalt og at de tre nivåene; sjel-, energi- og det fysiske nivået er synkronisert.

 

Ikke alle har yoga matta under armen, eller treningstøyet med seg på ferie, men du har som regel mobilen i lomma! Chakra Rens gjør det lett for deg som er på farta og som sjonglerer jobb, familieliv og aktiviteter, og som ønsker å leve et energisk og balansert liv.

Benytter du Chakra Rens i kombinasjon med regelmessig fysisk aktivitet...

da oppnår du raskere resultater! Den fysiske kroppen frigjør blokkert energi gjennom fysisk bevegelse, men det er chakra som sørger for påfyll av ny frisk energi og frigjøring av lavfrekvent energi gjennom Root Chakra. Hvis du ikke renser ut chakra, da vil de gamle blokkeringene snart være på plass igjen. Det blir som å bade i gammelt badevann! Du trenger et utløp før du fyller på med rent vann ellers blir det rene vannet raskt møkkete og godfølelsen fra treningen forsvinner raskt.

Alle kjenner på blokkeringer, men hvordan du erfarer det, er unikt fra menneske til menneske. Frekvensen din er helt unik og det gjør det vanskelig å sammenligne årsaken til en blokkering, med andre. 

Det å ha kjennskap til egen energi-flyt og hvordan den kringkastes, er nøkkelen til perfekt samspill mellom kropp & sjel.

Vil du oppnå ro, harmoni og økt livskvalitet? Da må du gjøre valg som støtter oppunder ønske ditt og Chakra Rens vil hjelpe deg med å få klarhet, styrke og skaperkraft, som vil bidra med å endre perspektivet ditt og styrke livskvaliteten. 

Daglig bruk av lydfilen Chakra Rens har en transformerende effekt!

3 goder

1
1

Nedlastbar lydfil til mobilen.

2
2

Egen mobil APP som gir lett tilgang til alle kjøp.

3
3

Bonus lydfil beskyttende skjold.