Bedre Selvtillit

ved hjelp av Selvhypnose!

Bedre Selvtillit styrker energien!

Alt du erfarer er energi og hvordan dette påvirker deg er basert på egne sannheter. Det er vibrasjon og frekvens som utgjør din virkelighet og vil du endre virkeligheten da må du endre energi-flyten.

Mangler du selvtillit?

Mangler du selvtillit?
 • Føler du deg verdiløs? 
 • Er du engstelig for fremtiden?
 • Tillater du fortiden å styre nåtiden?
 • Opplever du at andres meninger er viktigere enn dine egne?
 • Er du redd for hva omgivelsene synes om deg?
 • Er du usikker på egne ressurser og evner?
 • Er du redd for å ta sjanser selvom du vet det er riktig for deg?
 • Legger du for mye vekt på andres forventninger til deg?
 • Er du redd for å misslykkes?
Alder har ingenting å si når det kommer til selvtillit, men energi har alt å si!

Du bærer energien av alle opplevelser med deg og derfor kan fortiden "spøke" for deg også i voksen alder.

Hvor tilstedet er du i livet ditt? Er du skaper av eget liv eller er du en fange av gamle opplevelser?

Hvis du er fanget i vanskelige tanker og følelser, som påvirker sinnstilstanden, da er du lav på frekvens. Lavfrekvent energi består av lave vibrasjons-punkter som gir liv til de vanskelige følelsene dine, og som hindrer optimal energi-flyt.

Velger du å trene opp tilstedeværelsen ved hjelp av verktøy, da blir du kjent med energien din og du kan lettere skille mellom egen og andres energi, som vil flytte fokus fra det ytre til det indre og påvirke selvfølelsen og styrke selvtilliten.

 

Hva må til?

Hva må til?

Sannhet kan kun endres gjennom nye opplevelser, så vær ærlig med deg selv. Er du motivert til å gjøre det som er nødvendig for å styrke selvtilliten? 

Er du usikker? Begynn her:
 • Bevisstgjøring av intensjonen. Hva er det som gjør at du i dag føler at du har en lav selvfølelse? Skriv ned alt som kommer til deg.
 • Motivasjon. Hvor motivert er du på en skala fra 0 - 10 hvor 10 er meget motivert? Er skåren under 5, gå tilbake til punkt 1.  
 • Målrettet og fokusert energi. Er tidspunktet riktig eller er det andre ting i hverdagen som opptar fokuset ditt? Vær ærlig med deg selv.
 • Skriv ned minimum 5 personlige verdier som er viktig for deg og som må være tilstede i livet for at du skal føle deg verdifull. 

Hypnose eller selvhypnose er ikke for alle. Det er derfor viktig for meg å understreke at dette kurset er tilpasset deg som er frisk til sinns. Sliter du med traumer, depresjon eller andre psykiske lidelser, da anbefaler jeg deg å søke hjelp hos kvalifisert helsepersonell for behandling.

Selvhypnose for å forsterke selvfølelsen, er i dette tilfellet kun et verktøy og ingen behandlingsform eller metode. 

 

Det er underbevisstheten som distribuerer energien rundt i kroppen og som opprettholder og installerer nye strategier, vaner og mønstre. Bruk av selvhypnose er en skånsom, avslappende og effektiv måte å installere nye tankemønstre, som påvirker følelsesregisteret og energi-flyten i kroppen.

STÅ TRYGT I DEG SELV!

STÅ TRYGT I DEG SELV!

STÅ TRYGT I DEG SELV!

En god selvfølelse gir deg:

 • styrke til å stå trygt i deg selv,

 • fleksibilitet i møte med omgivelsene,

 • klar tale,

 • tillit til egne ressurser,

 • frihet til å følge hjertet.

Ivareta samspillet mellom kropp og sjel, og du frigjør styrken din!
KJØP NÅ
Det er flere steg på veien til en bedre selvfølelse.

En god selvfølelse oppnås når du tar eieransvar over egen energi og verner om personlige verdier i møte med omverden. Det er kun når vi lever i helheten dvs. i balansen mellom kropp og sjel, hvor selvfølelsen er kraftfull nok til å verne om egen energi.

De aller fleste har behov for å beskytte seg mot ekstern energi som vibrerer på en lavere frekvens. 

Opplever du å møte mye motstand, da er det lett å miste fotfestet og begrense deg selv. Det er ofte i slike situasjoner du opplever å miste deg selv.

Nettkurset inneholder lydfiler med selvhypnose som sikrer en sterk energi-flyt, som er avgjørende for samspillet mellom kropp og sjel. I løpet av 30 dager kan du omgjøre usikker til selvsikkerhet! 

Hjertelig velkommen!

Se første video i nettkurset her og nå.

 

3 goder

1
1

4 Nedlastbar selvhypnose lydfiler.

2
2

Mobil APP for enkel tilgang til nettkurset og lydfiler.

3
3

BONUS Intensjonsreise visualiseringsteknikk.

anbefaling

Hei, jeg har nå fullført kurset etter malen, med meditasjon og bevisstgjøring morgen og kveld. Min erfaring er at det gjør godt for kropp og sinn. Dagen starter med en indre ro som jeg tar meg gjennom dagen. Kveldsmeditasjonen bidrar til bevisstgjøring og god nattesøvn. Vil anbefale dette kurset om du ønsker en reise inn i deg selv, med bevisstgjøring og indre ro. Fortsetter øvelser utover kursperioden. Hilsen en fornøyd deltager❤️

- Anne Kristin

Jeg er super fornøyd med nettkurset og anbefaler det på det varmeste. Å gjennomføre kurset har lært meg at jeg innehar mot og styrke til å gjennomføre den endringen jeg ønsker i livet mitt, egenkjærlighet og bedre selvtillit. Kurset har gitt meg flotte verktøy til å nå målet mitt, men jobben har jeg måttet gjøre selv. Verktøyene vil jeg fortsette å bruke videre i livet mitt, slik at jeg kan fortsette å stå trygt i meg selv og stå opp for meg selv på gode og dårlige dager. Tuen takk for nyttig og lærerikt kurs.😊

- Bente Bjørgesæter

Min favoritt selvhypnose, er selvtillit. Det er fordi den er ny for meg og kjenner godt kraften av den. For min del trenge jeg en brikke på plass i meg og denne hjalp meg med det. Takk, takk, takk.

- Silje Myrvang

Tusen takk for ett veldig bra kurs,med fantastiske verktøy😍🙏❣ Dette har vært og er en veldig spennende og litt rar reise for meg,fordi det skjer så mye uforutsette ting hele tiden med meg,nå mer enn noen gang,og på alle slags måter🌸🦋🤩Jeg lærer meg selv og kjenne på nye og unike måter,og er blitt mer målbevisst,og sikrere på meg selv,og annet 🙏 Jeg er veldig takknemlig og fornøyd med kurset,og dette er øvelser/verktøy som jeg gladelig vil fortsette å bruke fremover,og som passer meg veldig godt🤗❤Du er veldig flink til å guide,og lære bort,og har veldig behagelig stemme å lytte til også🌸💫🍀 Tusen hjertelig takk for ett fantastisk kurs❤🤩🙏

- Anette O.