✨Spesialtilbud✨ Boken Nøkkelen Til Lyset

La Sjelen Vise Vei! 

Er du klar til å bli kjent med Lyset ditt og de høyfrekvente energiene Zarius & Det 7 Rådet?

Med Boken Nøkkelen Til Lyset, får du en unik innsikt i sjelens reise og hvordan du kan la din sjel lede veien til en dypere forståelse av din eksistens på Moder Jord. Dette er din invitasjon fra Zarius & Det 7 Rådet til å frigjøre deg fra de blokkeringene som holder deg tilbake og ta skrittet fullt ut inn i lyset.

Boken er en gave fra de høyfrekvente energiene Zarius & Det 7, som formidler budskap, visdom og kunnskap om sjelens reise til Moder Jord og hvordan du kan omfavne din egen unike frekvens. 

 

  • Veiledning fra Høyfrekvente Energier: Boken formidler visdom og kunnskap kanalisert fra Zarius & Det 7 Rådet, som gir retningslinjer for å frigjøre deg fra 3D mønstre og ta steget inn i Samhørighetsdimensjonen (4D).

  • Kanaliserte Budskap: Boken inneholder utdrag fra kanaliseringer gjort i fellesråd med Fakkelbærerne, som har mottatt personlige kanaliseringer over ett år for å gi deg nøkkelen til lyset.

  • Utvidet Bevissthet: Gjennom direkte formidling til sjelen åpner Boken Nøkkelen Til Lyset opp for en utvidet bevissthet og muligheten til å omfavne sjelens tale.

 

UTDRAG

«Til deg som søker lyset. Kraften har nå endret seg i rommet, i hverdagen, i verden. Det blåser fremdeles en kald vind over Moder Jord, men med din innsats, og den kraft du bringer til Moder Jord, er du med på å mildne og stilne disse vindene. Vi minner om at det å søke innover, gir innsikt i den dypere forståelsen av universet og den kraft som befinner seg her. Ved at du nå søker lyset i deg selv og løfter din frekvens, tilfører du universet ny næring som er nødvendig for å stilne og milde vindene. Du er viktig! Mer viktig enn du aner!»

  

Har du allerede en konto? Registrer deg med samme e-post og passord for å samle alle produktene. 

Hjertevarme tilbakemeldinger:

Wow så lærerikt! Jeg har allerede forstått masse. Tusen takk for gaven også. Hadde tenkt å bestille den også..dette blir ett supert år. Har jo nøkkelen til lyset med meg heldigvis..Stor takke klem fra meg

Hilde Rose

Jeg har hatt flere kanaliseringer med Vibecke og Det 7. Rådet og det er like vakkert hver gang. Under kanaliseringen bades jeg i kjærlighet. Det er så godt å være der, hvile der. Jeg vil egentlig bare bli værende der. Veiledningen er vennlig og mild. Jeg blir kledd naken i sannhet og det føles trygt. Jeg sitter igjen med så mye kjærlighet, mer klarhet, takknemmelighet, glede og kraft. Jeg får nye perspektiver på meg selv og livet mitt. Det skjer en healing under kanaliseringen. Hver gang jeg hører på opptaket registrerer jeg noe nytt og ny healing skjer og jeg oppnår ennå mer klarhet.

Janne Indriel

Kr 378 inkl. frakt + lydbok

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in