Chakra Rens Meditasjon

Er du ukonsentrert, vanskelig for å uttrykke deg og sliter med å gjøre valg, da er du fastkjørt i gamle 3D mønstre som tapper deg for energi og krefter!

Chakra Rens hjelper deg med å få kontakt med de 7 hoved chakra’ene i kroppen og gjør deg bevisst blokkeringer og hjelper deg med å gjenopprette balansen. Chakra rens er et effektiv og trygt verktøy målrettet energinivået og bidrar til å styrke enhver form for coaching, terapi eller behandling.

Du må trene opp mottakelighet akkurat som du må trene muskler for å se og kjenne endring, men er du allerede bevisst energi-flyten i kroppen, da vil du umiddelbart kjenne endring og hvordan energi-flyten påvirker humøret!

Chakra rens vil styrke energi-flyten og samspillet mellom kropp og sjel, og når du gjør en chakra rens regelmessig, da trener du opp underbevisstheten og evnen din til å lytte til kroppens signaler. 

Gi slipp på stresset av en hektisk hverdag, styrke kraften og løfte frekvensen. Du gjenoppretter balansen og vil erfare mer energi, handlekraft og glede med hjelp av en chakra rens.

Anbefaling:

Lytt til chakra rens 3 - 4 ganger pr uke i minst 30 dager. Gjør gjerne dette etter at du har vært fysisk aktiv. 

Lengde: 26:50 min.

Klikk for å lytte til utdrag av meditasjonen....


Nedlastbar mp3 meditasjon.

Umiddelbart etter kjøp vil du motta en e-post med den nedlastbare meditasjonen. 

Vennligst sjekk søppelposten på oppgitt e-post hvis du ikke har mottatt den innen kort tid. 

Trenger du hjelp, vennligst send en e-post til [email protected]

 

157,00 NOK

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in