Kom Hjem i Deg Selv

 
 
 
 
Send Søknad

Energy Reset Intensive er en 3-dagers «in person» intensiv der Vibecke, sammen med sine guider Zarius & Det 7 Rådet, vil bistå deg med å rense ut og balansere energien din, samt energiene i miljøet rundt deg, slik at du står trygt forankret i din egen kraft, uavhengig av hvilke energier du har rundt deg. 

Gjennom en transformerende renselsesprosess vil du forløse blokkeringer fra nåværende og tidligere liv, og oppnå en dyp forbindelse med din egen sjel.

Intensjonen for programmet er å hjelpe deg med å resette energien til ditt autentiske vibrasjonspunkt, slik at du kan gjøre bevisste valg som innehar ditt høyeste gode, uten å la deg påvirke av eksterne energier. Du vil i tillegg kunne se deg selv i et ærlig og autentisk lys, og gi slipp på frykten som i dag hindrer deg i å leve det livet du ønsker.

Du vil oppleve en fornyet følelse av selvtillit og styrke, og finne din sanne stemme, noe som er essensielt for å kunne utgjøre en forskjell.

Den største innsatsen du kan gjøre for deg selv, i en verden som trenger autensike ledere, er å gjenkjenne og omfavne din egen sjel - frekvensen som representerer ditt høyeste potensiale, ditt kall. 

Send søknad

 

Hvem er dette for og hva kan du forvente?

Denne tjenesten er skreddersydd for deg som er leder i den nye tid. Du driver egen virksomhet eller har andre lederroller og vet du skal bistå til vekst og ekspansjon, men opplever å miste kraften og stemmen din i møte med andre, uten at du forstår hvorfor og hvordan det skjer.

"Energy Reset Intensive" er skapt for å bistå deg med å resette energien til ditt autenske vibrasjonspunkt, slik at du finner din sanne stemme. I  tillegg vil du lære:

  • Hvordan du frigjør deg fra andre menneskers energier og sannheter, så du kan oppdage hva som egentlig holder deg tilbake fra å leve livet du drømmer om.
  • Hvordan energiene som omgir deg påvirker din frekvens og hvordan du bevarer din egen energi i møte med andre.
  • Metoder for å rense ut negativ energi fra ditt miljø, samt hvordan du aktiverer og opprettholder din unike frekvens.
  • Å sette sunne, energetiske grenser, slik at du står trygt og standhaftig i din egen kraft, selv i møte med utfordrende mennesker og situasjoner. 

"Energy Reseten med Vibecke var enormt kraftfull. Som programmet tilsier får man gjennom rens og reset av energien mulighet til å bli bevisst hva man kaver med, og hjelp til å gi slipp på det. Jeg opplevde allerede dagen etter at kanalen min var helt åpen igjen, etter å ha vært blokkert i månedsvis. Jeg følte meg på plass i meg selv, overskuddsenergien og gleden var tilbake, og jeg kunne se veien fremover klarere enn på lenge. Evig takknemlig for Vibeckes ærlige og kjærlige veiledning, og ikke minst henne helt unike evne til å jobbe med energi".

-Kathrine Jenssen-